Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, Nők! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők! Mi a véleményetek Rocco Siffrediről? Vonz titeket szexuálisan? Lefeküdnétek vele?

Figyelt kérdés
Korral légyszíves
2020. szept. 26. 17:03
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
31%
Akkor hivatásos qrva. De ő leírta, hogy több szexpartnere is van. Ő csak simán qrva.
2020. okt. 31. 22:44
 32/40 anonim ***** válasza:
80%
Akkor nézd meg az értelmező szótárban.... bár ez ilyen társadalmi betegség amúgy is, ha egy férfi végigmegy a fél városon az micsoda menő meg király dolog, ha egy nőnek 1-nél több partnere van akkor már qrva. :D
2020. okt. 31. 22:49
 33/40 anonim ***** válasza:
80%

Elárulom, 27 éves férfiként írtam amit írtam, szóval mellélőttél ezzel a feminizmussal és a személyeskedéssel. De a lényegen nem változtat, véleményem szerint a nőknek is ugyanolyan joga van ahhoz, hogy élvezzék a szexet, és emiatt ne kapjanak negatív megítélést.

Bár igazából mindegy is, valószínűleg aki így tesz és nem a pénzért, az alapból is pont tesz a negatív véleményekre és helyette élvezi az életet.

2020. okt. 31. 22:58
 34/40 anonim ***** válasza:
0%
Egy férfi szerinted nem lehet feminista? Élvezzék, de ha qrvák lesznek, akkor ne csodálkozzanak a negatív megítélésen. Élvezik, de amikor ráb.sznak, akkor majd nem fogják élvezni.
2020. okt. 31. 23:13
 35/40 anonim ***** válasza:
42%
Jó, ezt teljesen fölöslegesnek érzem, hisz simán kötöd az ebet a karóhoz, de akkor légy szíves simán tényekkel és érvekkel támaszd alá, hogy miért nem élvezhetik, ha ez megvan, én igazat adok.
2020. okt. 31. 23:24
 36/40 anonim ***** válasza:
23%
Ki mondta, hogy nem élvezik? Te sem tudsz szöveget értelmezni, vagy ugyanaz a barom vagy, csak most férfinek adod ki magad?
2020. nov. 1. 00:07
 37/40 anonim ***** válasza:
76%
Jó, innen hanyagolom, mert látom, direkt elmentél a lényeg mellett amit kértem, hogy indokolj meg és támassz alá. Arról nem tehetek, hogy nem sikerült értelmezni: Miért nem élvezheti kérdés.... Miért kell őket leqrvázni emiatt, megvetni stb... Na de mindegy tényleg, egyébként meg nem fogom bizonygatni, hogy férfi vagyok, elég ha én tudom.
2020. nov. 1. 00:24
 38/40 anonim ***** válasza:
4%
De ki mondta, hogy nem élvezheti? És te pofázol értelmezésről? Úgy utánzol, mint az előbb. Azért kell, mert azok és nem férfiak, mint ahogy te sem vagy az :)
2020. nov. 1. 00:29
 39/40 anonim ***** válasza:
76%

"Egy férfi szerinted nem lehet feminista? Élvezzék, de ha qrvák lesznek, akkor ne csodálkozzanak a negatív megítélésen. Élvezik, de amikor ráb.sznak, akkor majd nem fogják élvezni."

Tényleg utoljára reagálok, mert totál mellébeszélsz, arra teszek már magasról, hogy minek gondolsz, a lényegi mondandómon mit sem változtat.

Kértem, hogy ezt támaszd alá érvekkel, hogy mégis mi okból nem élvezhetik ha élvezik akkor miért kell őket leqrvázni? Holott ezt te írtad, hogy ne csodálkozzanak ha így járnak. Na tessék, és erre voltam kíváncsi, hogy magyarázd meg, hogy miért lesz belőlük ez észérvekkel, indoklással stb.

De nem vitatkozni akarok, a személyeskedésedhez is gratulálok, szimplán érveket szerettem volna olvasni, mert érdekelt, de ha ilyen nincs akkor innentől tényleg nem reagálok, mert egy értelmes vitának van értelme de ez nem afelé halad.

Én elmondtam, hogy saját elképzelésem szerint ugyanolyan joguk van nekik rá, és hogy társadalmi hibának tartom a hozzáállást.

2020. nov. 1. 01:27
 40/40 anonim ***** válasza:

39!

Ki mondta, hogy a szexet nem élvezhetik? A krválkodásról volt szó. Azt is élvezhetik, de ne csodálkozzanak, ha utána annak is tekintik őket.

2023. ápr. 22. 20:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!