Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők! Mi a véleményetek Rocco Siffrediről? Vonz titeket szexuálisan? Lefeküdnétek vele?
Akkor most elárulok neked egy titkot. Nagyon sok nőnek nem elég az átlag. Csak beérik adott esetben mert szeretik a pasit vagy még nem voltak egy olyan átlag feletivel aki tudja is hasznalni.
Mivel az átlag hossz olyan 15-16 így még azzal nincs is olyan nagy baj ( nekem 17-18 az ideális) , de az átlag vastagság bizony nem oly kielégítő. Persze azzal is lehet orgazmust okozni csak nem mindegy hogy milyet. Híd el elég kevés lány van aki nem tudná élvezni egy átlagostól vastagabb péniszt.
Te tanulj meg szöveget értelmezni inkább.
”Több szexpartenerm is van jelenleg”
Mondtam, hogy k.va vagy :D
Akkor mi a f.szért hisztizel mégis a f.szméret miatt? Neked nem jön le, hogy túlméretezett, élvezhetetlen sz.r pinád van, ha nem elég neked az átlagos.
Azért vagyok k*rva mert több szexpartenem van. Mindkettő az ország másik részén dolgozik mint ahol lakunk. Van amelyik egy hónapban pár napot van itthon,pont amikor a másik dolgozik.
A kispöcsüeknek túlméretezett csak :)
Hiába magyarázkodsz, attól még krva vagy :D
Nekik is, de minden normál mérettel rendelkezőnek. De látod még a farkalóidnak is. Ha olyan jó lenne a p.nád, akkor sűrűbben látogatna :)
”Szövegértés 1”
Most már utánzol is? Csak fáj az igazság :) Ezt már írtad, mégis visszapofáztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!