Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egy nő aktív az ágyban, mégis mit csináljon?
Kreativitás b.sszus..
Ölelés, csókok, simogatás, hatkarmolas,hajbatúras, megfogod a derekat/fenekét és magadba húzod, korbefonod a labaiddal a derekát, vagy atfonod az ő lábain, vagy a nyakába rakod vagy lerakod a talpad az ágyra és felnyomod a csípőd, a csipodet emelgeted/mozgatod vagy lököd hátra kutyában, a melledre/nyakadra/fenekére vonod a kezét, szopod az ujját, izgató szavak
Én a sub csajokat szeretem a legjobban, de ettől függetlenül legyen aktív.
Én azt szeretem ha a nő tudja mit akar az ágyban.
Tudok én domináns lenni, akkor is ha a csaj, is aktív.
Én irányítok, de ő sem csak fekszik, és várja a pajszert.
F
Mi az, hogy mást nem csinálsz? Miért nem? :D Tarthatod a lábaid, vagy a nyakamba rakhatod, a derekam köré fonhatod, a két kezed is szabad, magadra húzhatsz, simogathatsz (hidd el a pasik is szeretik ha pl az arcukat simogatod... :D), karmolászhatsz (ezt azért ésszel). És még csak alul feküdtél. :D
Mondjuk nekem tetszik ha egy csaj lovagol, vagy felül van, de ott tényleg sokan gyengék (lassú a mozgás, nem elég erőteljes stb...). Ha meg kevés inger éri a péniszt, akkor annak megvan a hatása.
De kutyában is tudsz ritmikusan mozogni, beletolni magad a péniszbe. :D Esetleg tedd le a fejed, mellkados és széthúzhatod a popsid a pasidnak a látvány kedvéért.
De kb minden pózban játszhatsz a melleiddel te is, simogathatod a csiklód stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!