Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
65 éves kor felett is vannak olyan hölgyek akiknek aktív a nemi élete, de nincs hozzá partnerük?
Figyelt kérdés
2020. aug. 5. 22:17
1/9 anonim válasza:
Ha nincs partner, akkor nem lehet aktív a szexuális élet.
2/9 anonim válasza:
Igen vannak 65 év feletti szexuális aktív hölgyek, bár személyesen csak egyet ismerek. S igen aktív a nemi élete - rendszeresen látom swingerben.
3/9 anonim válasza:
Vannak, még 75 fölött is, próbáltam. 40F
4/9 anonim válasza:
68 éves vagyok és még mindig aktívan élek nemi életet a nálam 24 évvel fiatalabb partneremmel.
6/9 anonim válasza:
Első én nem tudom, viszont a maszturbálás is ha úgy vesszük nemi élet csak partner nélkül nem? Vagy ha nem nemi élet, akkor milyen élet?
7/9 anonim válasza:
Én is keresném egy ilyen, szexuálisan aktív hölgy társaságát.
De ha most nem aktív és szeretné, akkor azzá tenném.
57F
8/9 anonim válasza:
Örülnék ha egy 65 éves nő engem választana. 70F. Csak vicc volt. 23 vagyok.
9/9 anonim válasza:
Még nem vagyok annyi, de ha megélem, remélem ugyan olyan aktív lesz mint most. Pár év csak mi hiányzik hozzá .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!