Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy ma már minden nő csak a kutya másnéven a doggy pózt szereti a szexben?
Figyelt kérdés
Az a hír járja, hogy ma már egy nő sem akarja a szexet másmilyen pózban, se lovaglás, se misszionárius. Mindenki csak doggy-ban.
De ha igaz ez, akkor mi ennek az oka?
2020. szept. 26. 09:25
21/35 anonim válasza:
Én is szereten hátulról meg néha olyan helyen csináljuk ahol nem kivitelezhető fekve/ülve. :) ettől független misszionárius és lovaglóban is nagyon szeretem. De a legjobban a kutya póztól izgulok fel, én imádom az alá-fölé rendeltséget a szexben
22/35 anonim válasza:
Én egyszerűen azért szeretem a kutyapózt leginkább, mert abban a pózban tudom élvezni legjobban a szexet. De ahogy észrevettem, a páromnak is ez a kedvence.
23/35 anonim válasza:
Az a hír járja... :D Valaki nagyon szűk látókörű és még tapasztalatlan ebben az a hír járja.
24/35 anonim válasza:
Nem igaz, ezt embere válogatja hogy hogyan szereti...
25/35 anonim válasza:
Én kimondottan nem szeretem. 27L
27/35 anonim válasza:
Szeretem, de inkább a misszionárius, vagy a lovaglás.
29/35 anonim válasza:
Nem igaz. Én pl egyáltalán nem szeretem, mert a női alárendeltséget jelképezi. Még a neve is! Mintha a nő a férfi kutyája lenne!
30/35 A kérdező kommentje:
De vannak feministák, akik szerint épp a misszionárius az alárendeltség kifejezője, ezért kell szerintük kizárólag kutya vagy lovagló pózban szeretkezni
2021. febr. 6. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!