Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minél kevesebbet maszturbál egy férfi annál jobban élvezi ha orálozzák?
Figyelt kérdés
2020. szept. 25. 15:35
11/19 A kérdező kommentje:
#10 99% hogy csak ugrat a kishölgy.
2020. szept. 25. 16:35
13/19 anonim válasza:
Én is lepippantanám a kérdezőt! :)
22L
14/19 anonim válasza:
ezt a sok kamust
PLAYGIRLNYUSZINAK senki se higgyen csaló férfi átver mindenkit
15/19 anonim válasza:
Én ha kevesebbet verem, jobban élvezem, ha oráloznak. Ha többet verem, akkor még jobban élvezem... De ha kevesebbet, akkor még annál is jobban élvezem, de ha még többet, akkor még jobban... :)
17/19 anonim válasza:
Egy pasinak mindig jól esik, ha oráloznak neki. Akár naponta többször is. Ha már régóta nem szexszelt, nem maszturbált,legfeljebb hamarabb,"megy" el. De nem hiszem, hogy lenne olyan pasi, hogy lemondana amiatt, hogy aznap már maszturbált.
18/19 anonim válasza:
Az orál élezese nem attol függ, hogy ki mennyit masztizott. Az a másik féltől függ leginkább. Persze lehet, hogy érzékenyebben reagálsz rá ha még szűz is vagy. Nekem volt már olyan orálban is részem, amit inkább hagytam és a szexre tértünk, de olyan partnerem is, akinél az első mozdulattol az utolsóig szinte orgazmusom volt...
Szoval a lanyoktól is nagyban függ...
40F
19/19 A kérdező kommentje:
#18 A gyakori masztúrbálástól érzéketlenebb lesz a pénisz, főleg ha az ember rendesen rá is markol.
2020. szept. 26. 18:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!