Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a lányok szeretnek szopni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a lányok szeretnek szopni, a fiúk pedig nyalni, akkor ez miért nem így működik?

Figyelt kérdés

semmi ismerkedés, ez csak ilyen reggeli felvetés.

kövi párbeszéd:

fiú: szia, nincs kedved egy jó kis orálhoz?

lány: szóval, azt szeretnéd, hogy lesz..jalak?

fiú: igen, azt szeretném

lány: hmmm, rendben, de neked is ki kell nyalnod engem..

fiú: persze

lány: mikor talizunk?

Egy ideális világban ez működne, nem? :D

2020. szept. 25. 08:49
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
Ja, értelmi érved nincsen, akkor biztosan én frusztrált vagyok. Nos, nem vagyok. Csak más az erkölcsi értékrendem. Hanyagollak, ahogy kívánod.
2020. szept. 25. 15:38
 42/46 anonim ***** válasza:
100%

20-as:

"Egyébként ha ez lenne, akkor nem az lenne, hogy válogatnál, hogy csak a szép lányokkal állsz le, hanem bizony az igénytelenekkel is, hiszen nekik is vannak szükségeik, amik kielégítésére tökéletes lennél."

_Állandóan_ ez a válaszreakció. Hogy akkor a férfiak vajon lefeküdnének bárkivel, igénytelen, ocsmány emberekkel is.

Na most: ha egy ilyen szituációban vagyok például mondjuk én - nem vagyok elhízott, fogatlan, zsíros hajú, büdös, bibírcsókos valaki.

Vagyis mikor egy nő azzal védekezik, hogy a pasi sem nyalna ki bárkit - igen. Bárkit nem. A fent leírtat nem. Viszont csak egy önmagához hasonló, átlagos, igényes, normál megjelenésű lányt igen.

Akkor erre nem válasz egy nő részéről, hogy nem érhet hozzá idegen férfi nyelve, különben meg akkor a férfi is nyaljon ki ocsmány nőket.

----------

Kérdező, a hűség olyan ember alkotta szabály, ami az együttélés kölcsönösségén alapszik, nem csak úgy egyszer valaki kitalálta.

Ha párkapcsolatban egy illető valaki mással fekszik le, azzal a párjának fájdalmat okoz. Nem magunk miatt vagyunk hűségesek, nem a "társadalmi konvekcióknak szervilisen megfelelve", hanem azért, mert különben a másik félben rossz érzést keltünk. A társas érintkezés feltétele pedig az, hogy nem csinálunk olyat, amivel a másik embert - érzelmileg, vagy fizikailag - bántjuk, hogy tartós legyen az emberi kapcsolat, és egyezményesen visszafelé is ezt várjuk el. Akik megcsalnak, sem szeretnek megcsalva lenni. Egyének szintjén létrejövő közmegegyezés. Mint a hazugság, vagy a lopás elítélése is. Lehetne ökölszabály, de az együttélés nyugalma miatt inkább a másik tulajdonának tiszteletben tartásához kötjük magunkat, mert visszafelé is ezt várjuk másoktól.

Persze, mindegyik említett példában vannak, akik nem tartják magukat ehhez.

"Értem, tehát az is monogám, aki kizárólagosságot hazudik, de titokban mással csinálja. Furcsa."

Nem, nem érted. A válaszoló azt mondta, hogy még szeretői viszonyban sem pusztán szexről van szó, hanem valamelyik szereplő jellemzően érzelmileg is szeretné megkapni a másikat. Ezért van az, hogy a szerető mondjuk a házasságtörőt a házastársa elhagyására kérleli.

2020. szept. 25. 16:25
 43/46 anonim ***** válasza:

fordítom a kérdést:

Ronda, igénytelen lúzer vagyok, aki pont emiatt, ronda, igénytelen lânyokkal lehetne csak együtt, a csinosabbak elutasítanak. Miért nem lehet azt, hogy mégis lesz*pnak? Léciiiiiiiiiiiii

Ilyenkor adok hálát az égnek, hogy vannak normális pasik, mert ha csak olyanok lennének, mint te, kihaltunk volna.

2020. szept. 25. 16:33
 44/46 A kérdező kommentje:
43, kabaré.
2020. szept. 25. 16:38
 45/46 A kérdező kommentje:
Értelmezd a kihalás fogalmát. Meg sok minden mást is.
2020. szept. 25. 16:39
 46/46 anonim ***** válasza:
55%
Senki nem akar d*gni lúzerekkel...
2020. szept. 25. 17:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!