Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok szeretnek szopni, a fiúk pedig nyalni, akkor ez miért nem így működik?
semmi ismerkedés, ez csak ilyen reggeli felvetés.
kövi párbeszéd:
fiú: szia, nincs kedved egy jó kis orálhoz?
lány: szóval, azt szeretnéd, hogy lesz..jalak?
fiú: igen, azt szeretném
lány: hmmm, rendben, de neked is ki kell nyalnod engem..
fiú: persze
lány: mikor talizunk?
Egy ideális világban ez működne, nem? :D
30, szerintem kicsit elvadult elvadultnak nevezni azt, aki nem csak kliséket ír, hanem új irányt próbál ki vagy megfejteni.
Nézd, ha a házasság vagy a monogámia hosszútávon is működőképes lenne, akkor nem ez lenne a tendencia..
A hűség, mint intézmény, javában csak bűntudatot kelt. Valljuk be, csak szexualitással kapcsolatosan várnak el hűséget. Barátja, segítője lehetek egyszerre több embernek is. Miért?
Alapvetően, a probléma a szexualitás kettősségével van, egyrészt intimnek tartják, magánügynek, másrészt viszont sugallnak mögé egyfajta elérthetetlenséget, és ezáltal a mesterkélten megteremtett érték által marketing célokra (is) felhasználjak. Na most, ez a gond.. hogy nem az élvezet a fő kulcsa a szexualitásnak, hanem a kapcsolat felemelése egy "extra szintre". Kérdem én, ez nem mesterkélt vagy erőltetett?
Az élet, élvezet és élmény központú kellene legyen (szerintem). Nyilván, szubjektív, hogy kinek mi az élmény, de nem igen hiszem, hogy ez az állapot olyan ideális, ha ennyi az ellenpélda.
De hát, van már óvszer..
A szex pedig nem = a szaporodással.
Értem, tehát az is monogám, aki kizárólagosságot hazudik, de titokban mással csinálja. Furcsa.
Nem érzem problémának. Nyitott kapcsolatban élek, két nővel, tudnak egymásról, és az egyikőjüknek van más partnersége is.
Az érzelmileg sérültet nem egészen tudom mire érted. Illetve, teljesen abszurd, hogy az egyikhez ne igazodjon a világ, de ha már ő nem igazodik a világhoz, akkor sérült. Azért ezt hadd ne fogadjam el, mint magyarázatot.
Nekem a jelenlegi állapot ideális, vagyis, hogy együtt vagyok azzal, akit szeretek és csak mi vagyunk egymásnak, így együtt ismerjük meg a másikat és próbálunk ki új dolgokat.
Mindenkinek más az ideális, ez fogadd el. Neked ez, nekem ez. Nem lehet rákényszeríteni a másikra a saját ideológiádat.
22/L
35, nem is akarom rákényszeríteni. És nem is értem, hogy miért hiszi ezt bárki is. Csak ötltetelek és vagy megkérdőjelezem a jelen helyzet minőségét.
Sosem értettem, hogy az átlagostól eltérő véleményekre miért tekintenek úgy az emberek, mintha azzal egy új, követendő utat akarnának kijelölni számukra.
Nem tudom, hogy ez a mérhetetlen frusztrációból, a komplexusokból vagy mi másból eredhet, mindenesetre pontosan az ilyen mértékű elutasítások és félreértések miatt nem lehet érdemben beszélgetni, csak vitázni..
Szezon fazon.. kevered
Másról beszéltünk, nem fair hogy kiforgatod a szavaimat.
+ nem írtam, hogy prűd.
+ a frusztráció nyilvánvaló, olvasd csak el a kommenteket, legyél kicsit tárgyilagos.
Ha viszont fájdalmas szembenézni a ténnyel, hogy te magad is frusztrált vagy, akkor hanyagold a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!