Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Belemennétek egy támogatói...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Belemennétek egy támogatói kapcsolatba?

Figyelt kérdés

20 éves nő vagyok, a vírus miatt én is padlóra kerültem anyagilag, igaz van állásom de sokkal több a kiadás mint a bevétel, szóval támogatói kapcsolatban gondolkodom.

Viszont, több dolog aggaszt, az első, hogy fogalmam sincs hogy működik egy ilyen kapcsolat, nem tudom mit szabad és mit nem, a második dolog, hogy lesz e olyan férfi aki külsőre tetszik, az ágyban pedig nem egy vadállat,hanem figyelmes, attól eltekintve hogy nem normális párkapcsolat. A pénz is fontos szerepet játszik a dologban, alamizsnáért semmiféleképp nem vállalnám el, tehát a hazug férfiakat muszáj szűrni. Hogyan lehet ezeket a férfiakat szűrni? Aki élt már hosszútávon támogatói kapcsolatban, az legyen szíves mesélni! Minden apró részlet érdekel! Köszönöm!

2020. szept. 24. 22:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
kérdezz meg 1-2 prostit, biztos mesélnek szívesen a szakmáról
2020. szept. 24. 22:55
 2/13 anonim ***** válasza:
51%

Támogatói kapcsolat = Prostitúció.

Lényegében valaki azért hogy használja a tested és néha megcsináljon cserébe pénzt ad. Nem az érdekli hogy veled mi van, hanem az hogy beléd ürítsen. Nem érez irántad semmi komolyat, csak kedvel és élvezi azt hogy a tested használhatja mint egy riherongyot. Kifogsz egy rihekopót aki széthasználgat, aztán majd meséld el a jövőbeli párodnak is, hogy előtte pénzért használgattak, biztos nem lesz kellemetlen. ;)

Gondolkozzál kicsit, inkább szerelmet keressél, ne kitartót meg olyat akinek az űrítője vagy.

24/f

2020. szept. 24. 23:01
 3/13 anonim ***** válasza:
41%

ha gondolod írj 😊

21L

2020. szept. 24. 23:07
 4/13 anonim ***** válasza:
51%

A legtöbb pasi ingyen akar èlvezkedni rajtad. Nagyon ritka az aki önzetlen, odaadó figyelmes, megfelelő mérettel ki tud elègíteni.

Az ostoba lànyok egy koktèlért vagy egy belépőért odaadjàk magukat, az okosok hasznot húznak belőle.

Igazad van ha kellemest a hasznossal összekötöd.

Jàrj olyan helyekre, tàrsaságokba ahol gazdag pasik vannak, pld golfkub, vitorlàsklub, kaszinó, stb.

Ne add oda magad az első alkalommal.

Vàlogass a pasik között, az olyannal kezd akivel élvezed a szexet. Csak nős pasit keress a független hamar dobni fog, a nős megbecsül.

Ha gavallér akkor az első szex utàn cêlozhatsz az anyagiakra hogy szorult helyzetben vagy, ha veszi a lapot akkor nyeregben vagy.

De ezekhez nagyon toppon kell lenned mert nagy a konkurrencia.

2020. szept. 24. 23:28
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
4-esnek: nem elég hogy ri.anc legyen, de még csesszen szét egy házasságot is, vagy legyen egy házasság szétcseszésének részese. Gratulálok ehhez a tanácsodhoz, egy kecskét nem bíznék rád.
2020. szept. 24. 23:32
 6/13 anonim ***** válasza:
77%

Ezeknek a pasiknak a felesège tud arról hogy szeretőjük van. Àltalàban be van fogva a szájuk a pénzzel vagy ők is pasiznak.

Ezekben a körökben mindenki szeretőt tart.

2020. szept. 24. 23:36
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Ami neked kell: jó külső, az ágyban fogja vissza magát és legyen extra nagyvonalú. De még ajánlatot se kaptál, csak az igények vannak meg, meg a szükség, hogy neked támogató kell.

Az a baj, hogy te ebbe nem sokat teszel bele. A fiatal tested nem kevés, de azzal egy-két alkalmad lesz, aztán nem kötődnek majd hozzád, nem lesz semmiféle kapcsolat.

Keress egy kapcsolatot, ott a tinder, meg a hasonlók. És ne sajnáld az időt beszélgetni, mit dolgozik, merre lakik, merre járt a világban, mit gondol a férfi és nő szerepéről a kapcsolatban.

Fiatalokat felejtsd el, idősebbek felé legyél nyitott, ők maguktól is tudják, hogy nem a ránciakra indultál be, de azt is, hogy mi kell ahhoz, hogy maguk mellett tartsanak.

2020. szept. 24. 23:47
 8/13 anonim ***** válasza:
64%

Tényleg tanácsokat adtok egy fiatal csajnak arra, hogyan legyen belőle prostituált, mint inkább arra adnátok neki tanácsot, hogy értelmes épp-kézláb dologgal hogyan tudna kilábalni a pillanatnyi anyagi nehézségeiből.

Még mindig én vagyok akit lepontoztok....

GINOP 5.2.1-14 pályázat, kezdj bele vállalkozásba, pont a te korodnak van kitalálva és meg is adják, én is nyertem vele közel 1.000.000 FT-ot ebben a hónapban. 5 hónap után már nincs semmi kötelezettséged az állam felé és nem kötelező a vállalkozást sem csinálnod, de ha ez segít téged vállalkozóvá vállni akkor miért ne? És így még a tested sem kell eladnod.

2020. szept. 25. 00:20
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
Ne izgulj egyből lesz itt rengeteg jelentkező. A legtöbb sugarbaby jóképű, jóvágású, normális, figyelmes pasit képzel el magának aki havi 3-400k-t hozzávág, meg vacsikázni viszi meg nyaralni, vitorlázni meg ajándékokkal halmoz el stb. Nos ha belevágsz ebbe a szakmába akkor hamar rá fogsz jönni, hogy ez nem így működik... kiraksz a puncsra egy hirdetést és azonnal látni fogod :D
2020. szept. 25. 00:44
 10/13 kovpet ***** válasza:
68%
8: tehát inkább nyúljon le közpénzt? Hát kösz, az enyémet ne nyúlja, inkább egy balekét.
2020. szept. 25. 08:17
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!