Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Izgat titeket ha a pasi a feneketeket nyalja?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a véleményetekre hogy tetszik e nyalás közben ha a fenéklyukba is belenyal a pasi.2020. szept. 24. 10:04
3/16 anonim válasza:
Alapból így nem izgat,de bizonyos izgalmi állapotban már tud jó lenni,na meg a megfelelő pasival.
4/16 anonim válasza:
Igen, kölcsönösen csináljuk. :)
5/16 anonim válasza:
Igen nagyon szeretem. Finom, izgató.
6/16 anonim válasza:
Még eddig nem próbáltam, de biztos tetszene :)
7/16 anonim válasza:
Nem tudom, meg nem probaltam, de felnek, hogy kellemetlen lenne es ezert nem is nagyon erdekel. Peldaul nem szortelenitettem mindent eleg korultekintoen, vagy nem jo az illatom stb. 😔
8/16 anonim válasza:
7 ezek a félelmek alaptalanok. A pasi különben nem nyalná, ha valami nem stimmel. Így ha teljesen önként belenyal, biztos lehetsz benne, hogy minden rendben odaát
9/16 anonim válasza:
Engem is izgat. Én is nyalnék egy finom, kerek, csupasz popsit. Férfiét nem feltétlenül, bár ha már szex közben lennénk, és akkor kérne meg, akkor biztos csinálnám neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!