Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, általában mennyi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, általában mennyi ideig tart nektek egy maszti?

Figyelt kérdés

És milyen hamar tudtok elmenni a leghamarabb, meddig tudjátok húzni?

Kíváncsi vagyok, több idő kell-e a lányoknak, mint a fiúknak.

Kort is írjatok, légyszi.

2020. szept. 24. 02:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Néha 20 perc, néha 1,5 óra. Attól függ, mennyi kedvem és idõm van. (Sajnos) 5-10 perc alatt nem tudok elmenni.

23/L

2020. szept. 24. 10:02
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Változó. Van, hogy csak gyors letudom egy párperces csiklóizgatással, de néha tartok maszti éjjeleket segédeszközökkel, ilyenkor akár 2 órát is eljátszogatom.

23/L

2020. szept. 25. 01:04
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én háromnegyed/egy órán keresztül szoktam csinálni.

De ennyi idő alatt természetesen többször is elmegyek. A kéj elég gyorsan jön, gyakran pár perc alatt, könnyen izgalomba jövök, ha épp “játszadozós” hangulatom van.

Vannak jobban elnyújtott, lassabb és gyors meneteim is.

Viszont volt már rá példa, hogy egyszer 2 és fél órán keresztül kényeztettem magam.

2020. szept. 25. 22:14
 14/17 A Tetovált Lány válasza:
100%
Olyan 10 perc
2020. szept. 29. 19:51
 15/17 LolaNyuszi2 válasza:
100%

Néha elnyújtom, a kedvenc módszeremmel olyan 15 percig is, de általában inkább olyan 5 perces.

Különben elveszítené a varázsát...

2020. szept. 29. 20:00
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én órákon keresztül szoktam, ha egyszer nekifekszem. Nem tudom pontosan, szerintem olyan 2-2,5 óra. De nekem nincs olyan orgazmusom, csak csiklón, és inkább mini orgazmusoknak nevezném.

23/N

2020. okt. 6. 20:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Nem szavaztam. Masztitól nem tudok elmenni. Max játszok min 1 perc - max 1,5 óra ha unatkozok de akkor se leszek nedves
2020. okt. 14. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!