Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen gyakran kaptok szexi fehérneműt a párotoktól? Általában örültök neki?
Figyelt kérdés
Én most vettem egy szép csipke tangát a barátnőmnek és izgulok, hogy fog-e neki tetszeni :)2020. júl. 21. 13:40
1/7 anonim válasza:
én a 8 év alatt 2x kaptam :D meglepődtem nagyon, de örültem neki
2/7 anonim válasza:
Sose kaptam egyik paromtol sem, én vettem inkább.
3/7 anonim válasza:
Félévente kb akkor is olyat amit látni szeretne rajtam, de persze mindig örülök neki
4/7 anonim válasza:
Én még nem kaptam,de jó felvetés!Ezek szerint csak levenni szereti rólam,venni már nem.Na majd ezt szóvá is teszem. :-)
5/7 anonim válasza:
Még soha nem kaptam de nagy meglepetés lenne az biztos
6/7 anonim válasza:
Kifejezetten nem vett még, de neten nézegetett már, mutatott mit nézett ki nekem.
7/7 anonim válasza:
Hát, én nem tudnám milyen méretrt kéne vennem :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!