Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon csak reménykedett?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon csak reménykedett?

Figyelt kérdés
Egy házibuliban eléggé leittam magam, és egy jó haverom odajott hozzám, aztán vhogy már úgy feküdtem h az ölében voltam és fogtunk egymás kezét. Aztán mondta h szerinte aludnom kéne és kérdezte h velem aludhat-e, meg mondta az elejen h nyugi, nem fog semmi történni. Mondtam h oké. Aztán befekudt mellem, lesmarolt, fogdosta a derekamat meg a mellemet harapdalta ruhán keresztül, valamint olyan is volt h a nyakamat v a hasamat puszilgatta v a fenekemre csapott, annyi volt bennem h ilyenkor mondtam h ezt ne... Végül nem történt semmi, de akkor is elég fura volt az egész. Azóta úgy teszünk mintha ez meg se történt volna. De egyszerűen nem tudom hova rakni ezt a helyzetet. 18L 22F

2020. szept. 23. 11:48
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
bepróbálkozott, de koppant
2020. szept. 23. 11:52
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
mondjuk elég gáz a srác "nyugi, nem fog semmi történni" aztán "befekudt mellem, lesmarolt, fogdosta a derekamat meg a mellemet harapdalta ruhán keresztül, valamint olyan is volt h a nyakamat v a hasamat puszilgatta v a fenekemre csapott"
2020. szept. 23. 11:53
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Lehet hogy ezek után mondta..:D
2020. szept. 23. 11:57
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Ez egy tapló. Kihasználta a helyzeted, pedig elméletileg a barátod és még meg is ígérte az elején, hogy nem lesz semmi. Te meg bíztál benne. Én igencsak zabos lennék.
2020. szept. 23. 11:59
 5/9 A kérdező kommentje:
Amugy igen, bennem is felmerult h ez lehet nem így kellett volna h történjen. De ott van az is h nem esett rosszul, ott akkor, abban a pillanatban amiket csinált. Csak utólag ahogy belegondolok, gáz h megígérte előtte, h nem lesz sz*x de ha jobban hagyom magam simán lett volna...
2020. szept. 23. 12:03
 6/9 anonim ***** válasza:
54%
Részeg pasinak igazából mindegy kit, csak dugnia kell.
2020. szept. 23. 12:17
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

Nem lett szex.

Már a buliban egymáson voltatok, te engedted, hogy melléd bújhat, jól is esett, hogy foglalkozott veled, és a végén elfogadta, hogy nemet mondtál.

Ha meg hozzád sem nyúl az lenne a kérdés, hogy homokos-e, vagy te nem vagy elég jó.

Rádment egy pasi egy buliban szex reményében, mindennapos eset.

Ha tetszik randizzatok.

2020. szept. 23. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:
14%
nem volt elég vaskos a mastercardja
2020. szept. 23. 14:39
 9/9 anonim ***** válasza:
94%

A "nyugi nem fog semmi történni" volt a belépő az ágyba :) egyépként nem aztmondta hogy minden áron ellene van csupán hogy nem fog konkrétan bepróbálkozni a szexre és nem fog erőszakoskodni

Ettől függetlenül valószínűleg neki is jó érzés volt ugyanúgy mint neked és ha hagyod magad sodródni az árral lett volna egy kielégítő estétek :)

2020. szept. 24. 04:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!