Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fura szakítás. Vagy csak én érzem annak?
Nagyjából 1 év 2 hónapig jártam a lánnyal. Szétmentünk, de nem értek pár dolgot.
Múlt héten szombaton voltam nála, nem volt semmi gond. Mielőtt eljöttem tőle még megkért, hogy elégítsem ki szájjal többször, hosszan. Ezt nem furcsáltam, mert máskor is volt ilyen.
Vasárnap mentem hozzá megint, szinte le sem ültem, de már mondta, hogy szakítsunk. Erre nem tudtam mit válaszolni, csak néztem rá.
Azt mondta, hogy már nem érdeklem őt annyira, meg neki unalmas, hogy vitatkoznia kell velem, ha nem az van amit ő szeretne.
Azóta nem beszélünk.
Csak egy dolgot nem értek még. Gondolom azon a szombaton már tudta egy ideje, hogy szét fogunk menni. De akkor mire volt jó az a sok "nyalás' amit akart? Meg most a nőknek milyen fiú kell? Aki bólogat mindenre, vagy aki nem megy bele minden hülyeségükbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!