Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, első szexetek hogy sikerült 0-10-ig osztályozva? Lányok is értékelhetik a pasikat, akiknek elvették a szüzességét.
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Hány évesek voltatok és mennyi a partner?
Mennyire volt tapasztalt a lány, hányadik partenre volt a szűz fiú?
Hány percig tartott az első kör?
Összesen hányszor élvezett el a pasi és a lány?
10/8
Volt anal,sima punciszex,oral
Kb 20 percig tartott
Egy diszkóból kihívtam egy lányt "beszélgetni" (már azért csaptam a szelet neki régebben), gondoltam talán csókolózunk és megfogom a mellét, volt ez is, de egyszer csak a csaj letérdepelt és leszopott (először szoptak le).
10-es!
16 évesen (lány) a pasas 36 volt. Életem legjobb szexe. 20 percig bírta de utána újra kezdtük az egészet. 10/10
Most 25 éves vagyok. Azóta 40 partner is megvolt.
Jah, most nézem hogy fiúknak szólt a kérdés.:')
#14 voltam.xD
Alig egy hete töltöttem a 18-at, amikor először dugtam, szóval nagyon jól kijött a dolog. Volt egy csaj az osztályból, aki belém volt zúgva, konkrétan miattam vetett véget a másfél éves kapcsolatának. Szóval már nem volt szűz. Kavartunk, és őt is izgatta, hogy elvegye a szüzességem, így alkalmat kerítettünk rá. Csókolóztunk egy kicsit, izgattam a csiklóját, ő pedig kézzel izgatott (kicsit nehezen állt fel, izgultam azért), orált sajnos nem akart. Aztán misszionáriusban betettem neki. Elsőre nagyon izgató volt, szorított a puncija, de nagyon, jó forró is volt. Lassan csináltam neki, de valahogy nem tudtam igazán élvezni az egészet, mert magamra is kellett figyeljek, hogy ne élvezzek el, rá is, hogy neki is jó legyen, meg valahogy nagyon passzív volt a csaj, csak duma volt, hogy majd ő megtanít. Többször is meg kellett álljak közben, de így is szerintem egy olyan 3 perc után feladtam, és kiengedtem a hasára, elélveztem. Nagy élmény volt, maga az intimitás miatt, hogy vele lehettem, stb, de maga a dugás nem volt olyan nagy katarzis számomra, sőt. Mai napig így vagyok ezzel, nem ad a punci olyan hatalmas nagy érzést, inkább csak maga a női test élvezete amiért szeretek szeretkezni.
Egy gyenge 5öst adok az elsőre.
10/4
Eleg fura volt, igy visszagondolva :D Meg kicsit cuki is:'D
17 voltam elvettem az osztálytársam szüzességét. Durva volt, mert tovább bírta, mint akármelyik előtte utána bejáratott palim. Egy alkalmas dolog volt. Túl vékony és hosszú volt neki. Nem élveztem, hiába tartott sokáig.
16.5 voltam mikor a barátommal egymásnak elvettük. Ő mindig is 1-2 perces volt. Vastag rövid farokkal, de az időtartam miatt nem volt vele jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!