Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, első szexetek hogy sikerült 0-10-ig osztályozva? Lányok is értékelhetik a pasikat, akiknek elvették a szüzességét.
Alkalmi volt, vagy kapcsolat?
Hány évesek voltatok és mennyi a partner?
Mennyire volt tapasztalt a lány, hányadik partenre volt a szűz fiú?
Hány percig tartott az első kör?
Összesen hányszor élvezett el a pasi és a lány?
Kapcsolatban történt.
Én akkor 22 voltam ( ffi), a párom 21 (n). A páromnak volt már előtte két kapcsolata, nekem nem volt.
Az első szex kb 10 percig tartott. Mindketten 1-szer élveztünk el.
Így nagyon utólag 4/10- re értékelném, de pl 1-2 hónappal később már brutálisan jókat szexeltünk.
akalmi volt én 21 voltam ő 55
el tudtam élvezni de csalódás voltkb ugyan az az orgazmus mint ha kivenrém magamnak csak egy nőben....így jár aki nem szerelmes
Erős hatos.
Én 20 éves F ő 16 éves L
Két és fél hónap után történt meg. 2 és fél évet voltunk együtt.
Gyenge fél.
Én 16, a csaj 33
Alkalminak indult. de végül fél évig tartott.
Hány percig tartott az első kör? Kb 5. De nem percig, hanem mp-ig. :-))
Kapcsolatban történt és 20voltam a lány 21. Nagyon gáz volt, fájt amikor betettem, annyira szűk volt. Le is lankadtam egy kis idő után.
Utána még volt néhány ilyen szexünk majd szétmentünk. A második csajommal már sokkal jobban mentek a dolgok
Nekem még 1 szex sem volt.
És nagyon örülnék, ha egy lány elvenné a szüzességem:)
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!