Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legextrémebb sexuális szokásotok és mi volt amit bevállaltatok amire nem is gondoltatok, hogy meg meritek csinálni ... ?
Figyelt kérdés
Mármint amit meg mernétek osztani Velem akár privátban is ... és nem v...erni akarom rá :)2020. szept. 22. 13:29
31/40 anonim válasza:
Három férfival. Egyszer megtettem, többet nem szeretném.
33/40 anonim válasza:
Én is nyalattam már kutyával, és k..va jó volt :P
Na bumm :)
34/40 anonim válasza:
Kutyával én is nyalattam a puncim..Imadta a puncit..Párom kecskével viszont csinálta..Csak előtte meg kell szaratni.
37/40 anonim válasza:
Amolyan barátság extrákkal kapcsolatba kerülni egy fiatal szűz lánnyal, aki rendszeresen szeretné, hogy kinyaljam.
Sajnos még nem sikerült ezt megvalósítanom.
38/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ
2020. szept. 23. 09:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!