Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 13/4.5 centis farkinca az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13/4.5 centis farkinca az tényleg kicsi?

Figyelt kérdés

Eddig átlagosnak gondoltam, de egy lány azt mondta rá hogy pici.

Tényleg vannak pózok amiben kevésnek érzem én is pl kutya ha nem nyomja ki a popóját a lány.

Pedig vékony alkatú vagyok.

2020. szept. 22. 10:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

While results vary slightly across reputable studies, the consensus is that the mean human penis, when erect, is in the range 12.9–15 cm (5.1–5.9 in) in length.[3][4][5]

A 2015 systematic review published by Veale et al. of medical research on the topic over the previous 30 years published in BJU International showed similar results, giving mean flaccid, stretched non-erect, and erect lengths of 9.16 cm, 13.24 cm, and 13.12 cm respectively, and mean flaccid and erect circumferences of 9.31 cm and 11.66 cm respectively. Erect lengths in the included studies were measured by pushing the pre-pubic fat pad to the bone, and flaccid or erect girth (circumference) was measured at the base or mid-shaft of the penis.

Nyomd hátra a vonalzót amennyire csak tuddod a szeméremcsonthoz úgy mérd le.

2020. szept. 22. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!