Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már veletek olyan hogy nem éreztétek a pasitok farkát?
Figyelt kérdés
Arra értem ezt hogy nem volt jó vele a szex, vagy azért mert mikor teljesen merev volt neki akkor semmit nem éreztetek belőle, vagy nem tudott úgy titeket stimulálni vagy azért mert vékony vagy azért mert hosszú volt. Létezik ilyen? olyan ritkán hallok erről de mégis azért olvasom blogokon/fórumokon esetleg ilyen meme képek alatti kommentekben hogy megesik ez. (Itt nem arra gondolok hogy azért nem érzi a srácot mert "Szanaszétvan dugva" hanem esetleg mert tágabb az átlagnál vagy a srác farka annyira vékony/rövid.2020. szept. 15. 17:04
2/5 anonim válasza:
Igen. A volt barátomé elég vékony volt, és ha jobban fel voltam izgulva, nedvesedtem, akkor csak ki-be csúszogatott, semmi érzés nem volt olyankor.
3/5 anonim válasza:
Én elég szűk típus vagyok, de nagyon durván nedvesedem, ha tényleg beindulok. Sajnos exemnek az átlagnál jóval kisebb pénisze volt, csak az elején éreztem valamit, ameddig előjáték nélkül berakta... utána semmit
4/5 anonim válasza:
Nem lány vagyok, de 4 partneremből a legutolsó ilyen volt, nem sokat éreztem belőle, nedvesedni se tudtam emiatt. Előtte volt valaki, akit szintén soványnak éreztem, de neki legalább viszonylag hosszú volt és felfelé hajló, ami miatt jól tudta ingerelni a G pontomat. Két partnerem közül az egyik óriási, túl nagy volt hozzám. Csak egyvalaki passzolt méretben, vele nagyon szuper volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!