Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is jólesik, ha sértegetik, de a kedvesség nem?
Miert lenne minden no r *banc? Azert mert volt egyket éve amikor kisse "megbolondult" es lefekudt mindenkivel akit megkivant? Elni is kell nem csak apacaskodni, tapasztalni is kell nem csak lenni. Ferfikent mondom mi is ugyanazok vagyunk, van mikor tudod hogy nem kene de belemesz, aztan vagy megbanod vagy nem :)
Huseg kell mindket reszrol aztan az hogy ki mit csinalt az az o dolga.
A masik, ha szereti azt ha alazzak attol meg nem lesz r *banc, nem fog 50 pasival lefekudni csak azert mert attol akivel eppen el es szexel azt hallja. En is azt szeretem ha a no alaz mivel szub vagyok szeretem ha akivel vagyok kapcsolatban azt mondja szex kozben hogy a nok szexjateka, attol meg nem vagyok minden noe, csak aze akivel eppen egyutt vagyok :D nem lesz a no sem r *banc ezert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!