Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lánnyal ismerkednék, hol keressem?
Sziasztok. Hol lehet ismerkedni szép, okos, értelmes, intelligens, normális, dekoratív, stílusos és még SZŰZ lánnyal aki már elmúlt 18 de akár 20 is? Ismerkednék komoly szándékkal, nem a szex a prio hanem hogy annak adja aki el is veszi majd, pl akár nekem ha bejövünk egymásnak. Köszönöm a válaszokat előre is.
24F
#6: Részben igazat kell adjak. DE! A szűzhártya megléte arra is jó bizonyíték, hogy nem egy 7próbás repedtsarkú az illető "hölgy".
Persze óvodában még talán találhatsz olyat, de azt meg büntetik, rádfogják, hogy pedomaci vagy, esetleg költözz ki Hollandiába, ott bármi lehetséges, ha véletlenül rákapnál a saját nemedre azt is jószemmel nézik, főleg ha az "esküvői bulira" készítesz nekik olyan bűvös süteményt, amitől mindegyik beáll... :-)
Jaaa ott már nincs is olyan, hogy anya, vagy apa, csak 1-es számú szülő, meg 2-es... :-)
"az egyetlen kincsét, az ártatlanságát"
ha 1 csajnak neked csak a szüzessége a kincs, akkor nem sokáig lesz neked értékes az a csaj :D
Na várjunk. Ha szerinted egy lány "egyetlen kincse" a szüzessége, akkor jogosan nem fogsz kelleni senkinek. Ha te ezt látod valakiben (úgy, hogy elvársz egy rakás mást is) akkor a lényegeget hagyod ki. Röhejes.
20/L (szűz)
Szerintem félreértik sokan a csávót...
Vannak elvárásai..., de ő is tudja nyújtani azokat az elvárásokat, amit kér..., sőt le is írja: "ha bejövünk egymásnak"
Csak szövegértelmezés!
#15 Hááát mesélhetnél milyen kincseket fedeztél még fel egy nőben. Szerintem a "kincsek" (más néven értékek) mindenkinél mást jelentenek.
Valakinek az a kincs, ha nagy csöcse van egy nőnek, valakinek pont az, ha csak éppen tenyérbe símuló.
Valakinek a nagyseggű molett nők jönnek be, valakinek a hosszú vékonyak...
Általában senki sem mond olyat, hogy: te figyelt az én csajom olyan jól tud Fourier-transzformációt végezni, hogy elszáll az agyad... :-)
#12 A szövegértést kérlek még gyakorold... Nem nekem a kincsem a szüzessége, hanem neki, nekem (és neki is) ez biztosíték csak arra, hogy nem egy sügérnek a fiának a negatív tulajdonságait kapja majd a gyerekünk. Mert ugye nyilván családban is kell gondolkodni előbb vagy utóbb.
De igazából kifejtem hogy nekem személyesen miért is fontos ez.
A telegonia („tele” – távoli, messzi, „goneia” – születés, keletkezés) azt jelenti, hogy, az utód örökölheti a nőstény előző szexuális partnerei tulajdonságait is. Az utód tulajdonságaira legerősebben hat az anyja első szexuális partnere. Elsősorban ő alapozza meg az utód tulajdonságait és nem az utód fizikai apja. Ha figyelembe vesszük, hogy az első szexuális kapcsolat gyakran a szórakozás utáni alkoholos vagy narkós állapotban történik, akkor sejthetjük, hogy milyen lesz az utód „minősége”. Ha egy józan életű és egészséges fiatal családban beteges gyerek születik, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy ez egy régi vidám buli visszhangja.
A telegoniára, mint jelenségre, először Angliában figyeltek fel több mint 150 évvel ezelőtt. A lótenyésztők elhatározták, hogy a lovak fizikai tulajdonságainak javítása céljából a lovakat zebrákkal keresztezik. A kísérletet többször is megismételték, de fogamzás nem történt. Ma már tudjuk, hogy miért, de akkor még nem ismerték a kromoszómák inkompatibilitásának elvét. Később, amikor már ezek a kísérletek szinte feledésbe mentek, néhány, a kísérletben részvevő kanca csíkos utódot hozott világra a hímlovaktól. A tapasztalt állattenyésztők azonban nem csodálkoztak ezen, mivel ismerték a telegonia gyakorlati hatását. Ők már régóta, a telegonia (megfigyeléseken alapuló) hatásait figyelembe véve igyekeztek megóvni az állataik fajtisztaságát. Az ebtenyésztők már régóta tudják, hogy ha egy fajtiszta szukának legalább egy kapcsolata volt nem fajtiszta kannal, akkor később ez a szuka már nem hoz világra fajtiszta utódokat. A fajtiszta kutyáknál nagyon szigorú a szelekció. A tenyésztők több nemzedékre visszamenőleg vezetik a törzskönyveket, ezért itt jól megfigyelhető a telegonia mechanizmusa. Hasonlóan jól dokumentált a galambtenyésztés is.
A XIX. század második felében a tudósokat az kezdte érdekelni, hogy érvényes-e a telegonia az emberekre is. Intenzív fiziológiai, antropológiai és statisztikai kutatások kezdődtek. Még kísérleteket is hajtottak végre. A tudomány válasza erre a kérdésre az lett, hogy „a telegonia az embereknél is megfigyelhető”. A XX. század 60-as éveiben a tudósok már azt is tudták, hogy az embereknél a telegonia hatása erőteljesebben mutatkozik meg, mint az állatoknál. Ezt azzal magyarázzák, hogy az embereknél egy fogamzásra sokkal több szexuális kapcsolat jut, mint az állatoknál.
Én is szeretném ha találnék egy szűz lányt, én magam is az vagyok még. Csupán azért szeretném ha az lenne, mert kevésbé lenne ciki az első alkalom egy olyan lánnyal aki szűz. Persze ha valakit szeretsz akkor nem ez fog számítani, a kapcsolatok velejárója a szex és nem pedig az alapja.
Engem is érdekelne, hogy hol tudnék kicsit félénk srác ként ismerkedni normális lányokkal (akár szűz akár nem). Igazából a kapcsolat érzelmi része érdekel és nem a testi
22/F
a leírásaid alapján ez az állításod ellenkezője tűnik bebizonyosodni "ez biztosíték csak arra, hogy nem egy sügérnek a fiának a negatív tulajdonságait kapja majd a gyerekünk"
ugye tudod, ha valaki már nem szűz, attól még az előző szexpartnere(i) spermáját nem hordozza magába és nyom ALL-IN-t a kölökbe?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!