Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha szopás közben a lánynak a foga véletlenül hozzáér a farkatokhoz az nagy baj?
Figyelt kérdés
2020. szept. 20. 23:05
2/15 anonim válasza:
Az attól függ, hogy véletlenül izomból ráharap, vagy kicsit odaér. :D
3/15 anonim válasza:
attól függ milyen sebességgel mozog és mennyire ér hozzá
azért megtud karcolni, vagy csak fáj
4/15 A kérdező kommentje:
Ha véletlenül kicsit oda ér.
2020. szept. 20. 23:08
5/15 anonim válasza:
...csak ne legyen nagyon éhes, mert ha korog a gyomra, az már nem kis baj... :-)
6/15 anonim válasza:
Ne érj hozzá, de pici belefér. A pasid nem ugrott el,akkor nincs gond. F
7/15 anonim válasza:
Nem baj. Lehetne már újra ilyen jellegű problémám az életben. 😏
8/15 anonim válasza:
Az nem baj, csak ne érjen oda túl sűrűn. Néha véletlenül én is hibázok. A múltkori egyetemi zh vizsgámban is lett 3 hibám. Kiakadtam de felfogtam, hogy én is hibázhatok néha-néha.
9/15 anonim válasza:
Engem már szopott úgy nő hogy a fogait egyáltalán nem takarta el az ajkaival. Fájni nem fájt, de kicsit ijesztő volt a virslimet két éles metszőfog között érezni. :D Ha néha hozzá ér még nem baj, de hosszútávon árthat a pénisznek. Szóval azért figyelj oda.
10/15 anonim válasza:
Nem drága, abból nincs semmi baj. De ne harapjon rá, vagy ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!