Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők/Férfiak tényleg perverz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/Férfiak tényleg perverz lennék?

Figyelt kérdés

Perverz lennék ha nekem az ilyen alkatú nők tetszenek? Egyik barátom azt mondta hogy szar ízlésem van,és perverz vagyok ez miatt?

[link]

[link]

2020. szept. 20. 16:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
18%
Tényleg szar ízlésed van
2020. szept. 22. 16:20
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Ha fiu lennek, ez jonne be nekem is, de ez lenne a felso hatar. A mell lehetne akar kicsit kisebb is.
2020. szept. 27. 14:16
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz! Normális. Itt gyakszin sok nő panaszkodott, hogy miután meghíztak jobban kívánta őket a párjuk. Szóval nem nagy ügy.

Mellesleg nekem még az ilyen molettebb nők a zsánereim.

[link]

Nincs ezzel baj. :)

2020. okt. 4. 18:52
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy a kérdezőn kívül a testesebb nőkre nézve is elég sértő a megállapítás, hogy akinek ők tetszenek, az perverz állat.
2020. okt. 5. 18:32
 15/19 anonim ***** válasza:
87%

A szótári meghatározás szerint igen, viszon emiatt nem kell szégyenkezned.

A Wikipedia szerint: "A perverzió az emberi viselkedés azon formáira vonatkozó kifejezés, amelyek eltérnek a hagyományostól és normálisnak tekintettől. Eredeti definíciója szerint "elhajlás az eredeti jelentéstől vagy tantól", szó szerint elfordulás a normáktól. A perverz szót többnyire pejoratív értelemben használjuk az ilyen viselkedést követő személyekre."

Viszont ezzel alapvetően nincs gond, hiszen annyit jelent, hogy eltérsz az átlagtól, de ez nem tekinthető betegesnek, abnormálisnak. Neked egyszerűen ez jön be.

2020. okt. 24. 11:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy perverz. De amúgy meg mindenkinek más a normális. Lehet ez a barátodnak már sok volt. De ez nem pervezrseg!
2020. nov. 15. 15:13
 17/19 anonymousreview60 ***** válasza:
67%
Nem a zsánerem egyik sem, de mindkettő bomba jó, plus size csaj.
2020. nov. 16. 10:46
 18/19 anonim ***** válasza:
89%
Nem vagy perverz.
2020. nov. 16. 19:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Nincs olyan hogy "szar ízlés" az ízlés vagy van, vagy nincs. Neked éppenséggel van, ha tudod mi a preferenciád.
2021. febr. 15. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!