Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Férfiak tényleg perverz lennék?
Perverz lennék ha nekem az ilyen alkatú nők tetszenek? Egyik barátom azt mondta hogy szar ízlésem van,és perverz vagyok ez miatt?
Nem gáz! Normális. Itt gyakszin sok nő panaszkodott, hogy miután meghíztak jobban kívánta őket a párjuk. Szóval nem nagy ügy.
Mellesleg nekem még az ilyen molettebb nők a zsánereim.
Nincs ezzel baj. :)
A szótári meghatározás szerint igen, viszon emiatt nem kell szégyenkezned.
A Wikipedia szerint: "A perverzió az emberi viselkedés azon formáira vonatkozó kifejezés, amelyek eltérnek a hagyományostól és normálisnak tekintettől. Eredeti definíciója szerint "elhajlás az eredeti jelentéstől vagy tantól", szó szerint elfordulás a normáktól. A perverz szót többnyire pejoratív értelemben használjuk az ilyen viselkedést követő személyekre."
Viszont ezzel alapvetően nincs gond, hiszen annyit jelent, hogy eltérsz az átlagtól, de ez nem tekinthető betegesnek, abnormálisnak. Neked egyszerűen ez jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!