Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/Férfiak tényleg perverz lennék?
Figyelt kérdés
Perverz lennék ha nekem az ilyen alkatú nők tetszenek? Egyik barátom azt mondta hogy szar ízlésem van,és perverz vagyok ez miatt?
2020. szept. 20. 16:14
2/19 anonim válasza:
Nem attól perverz valaki, hogy ilyen nőket szeret. Szóval NEM vagy perverz az ízlésedet nézve.
3/19 anonim válasza:
Miért lennél amiatt perverz, mert a telt lányok tetszenek?
4/19 anonim válasza:
Hát, ha ezt jelent perverznek lenni, akkor én szívesen ismerkednék veled🤪
5/19 anonim válasza:
Dehogy vagy te perverz. Jut eszembe:
6/19 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2020. szept. 20. 17:06
8/19 anonim válasza:
Nem, szerintem teljesen oké. Én is az ilyen, illetve az ettől teltebb nőket szeretem. ;)
Ha van itt ilyen hölgy, nyugodtan írhat.
28/F
9/19 anonim válasza:
Mindenki perverz, aki nem aszexuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!