Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek óta magányos vagyok. Miért nem tudok megismerni egy hozzám hasonlót?
Még nem volt barátnőm, de már évek óta nagyon szeretnék, neten sok lánnyal irogattam már, de egy sem volt olyan aki hasonló mint én.
Nem értem miért nem találok olyan lányt amilyet szeretnék.Nagyon gáznak érzem h nem volt még, pedig olyan boldog lennék ha megtalálnám azt a lányt akit elképzeltem magamnak:)
Félek h örökre magányos leszek.
Különleges és nagy elvárásaid vannak?
Vagy miért nem jó neked senki?
Mert ha magányosként egy magányos lánnyal kavarnál akkor máris egyikőtök sem lenne magányos tehát mégsem találtál egy hozzád hasonló lányt mert te magányost keresel de így ez egy paradoxonba fut bele amit állítasz.
Magyarul : amíg magad srm tudod hogy mit akarsz addig miért várod el hogy mások a kedvedre tegyenek?
Szűrd le ebből a konklúziót és máris tudni fogod hogy hol cseszed el az életedet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!