Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, öszintén, nektek mennyire számit a pénz meg a kinézet ha csak szexelni akartok?
Utobbi idöben volt 2 lány is, akivel megismerkedtem, el is jutottunk odáig hogy átjött filmezni (hahaha, "filmezni") de valahogy nem volt az igazi a "szex". Mind a kettö csajnak meg volt a maga élete, autó a popsi alatt, normális munka, ékszerek, nyaranta utazás ide-oda. Én biciklifutár létemre nem tudok és nem is akarok ilyenekre költeni, bár utazni én is sokat szoktam. Imádom a munkámat, még ha nem is keresek vele jól. Viszont az exbarátnömmel nagyon jó volt a szex, pedig ö nem volt egy bombajó csaj.
Felmerült bennem, hogy lehet pénzesség kérdése a szex egyéjszakás kalandok esetében is? Vagy lehet a külsö alapján nem akarták? De ha az utobbi, akkor egy egyik miért vetközött le teljesen, a másik meg miért elégitett ki kézzel? Chaten akkora volt a szexuális éhségük, a valóságban meg alig valami.
Több haverom dicsekedett azzal, hogy milyen bomba csajokat húzott meg - igaz az egyik egy Jaguárral járkál bulizni a másik meg pilótának készül és repülget...
(Hogy milyen haverjaim vannak, azt most ne vesézzük ki. 20 éve ismerem öket)
Ha lehet, akkor kort és nemet is irjatok.
A normális válaszokat elöre is köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!