Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők sokkal gyakrabban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők sokkal gyakrabban igénylik a szexet mint a férfiak?

2020. szept. 19. 14:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én éppen a fordítottját tapsztalatam, röpke negyven évemben, amiből 20-at szexuálisan aktívként töltöttem el eddig. Nem mondom, hogy szeretőim száma beillik reprezentatív mintának, mégis a legtöbb konfliktus abból adódott, hogy a bnőim heti, kétheti 1 alkalommal beérték (bevallásuk szerint engem megelőző éltükben is), nekem viszont ez lehangolóan kevésnek tűnt, hiszen szerelmes voltam beléjük és kívántam őket. Mivel nem kétlem, hogy azért valamilyen ők is szerettek engem, ezért az ultima ratio, hogy a nők általánosságban kevesebb szexet igényelnek, mint a férfiak.

Persze, örömmel privizek azzal a nővel, aki ezügyben rám az első követ veti. :) ámen.

2020. szept. 21. 13:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem jelenlegi baratnom folyamatosan szexelni akar ha otthon vagyunk exeim kozul is volt par ilyen de szerintem nagyon cuki
2020. szept. 22. 20:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!