Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt màr hogy valakit kívántat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt màr hogy valakit kívántatok vagy szexeltetek vele pedig amúgy nem hozzàtok méltónak éreztétek?

Figyelt kérdés

Úgy értem aki szerinted màs kategória mint te. Vagy egyszerűen volt benne valami kiàbrándito...görbe orr, pattanàsok, csúnya fog.

Mielőtt megkapnàm hogy felszínes vagyok, én most csak szex kapcsolatra vagy alkalmira, egyéjszakàsra gondolok, nem egy pàr kapcsolatra vagy szerelemre.

2020. szept. 19. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Eddig még nem volt ilyen. Csak azzal feküdtem le, aki bejön.
2020. szept. 19. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Olyan volt, hogy utólag, egyéjszakás után így éreztem.

De abban a pillanatban (piásan) vonzónak hatott számomra.

2020. szept. 19. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, voltunk is egyutt, nem egy szint vagyunk bar a csajt jobban zavarta hogy nem lesz eleg jo, de en adtam neki esélyt :) szakitas lett es o szakitott mert mondta hogy nem birja, inkabb csak dugjunk :D abban is benne voltam, jo csaj is volt igy hat miert ne :))
2020. szept. 19. 12:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen. Nagyon csúnya volt a csaj, de olyan alakja volt amit életem végéig bàntam volna ha kihagyom. Azóta is felizgat ahànyszor visszaemlékszem
2020. szept. 19. 12:39
 5/7 zol56 ***** válasza:
100%

Volt olyan lány aki nagyon aranyos volt de külsőre annyira nem tetszett. Ő is mondta nem igazán egymáshoz valók vagyunk. Kb fél évig voltunk együtt. Annyira testileg sem jött be. Nem volt csúnya, de nem is tetszett. Viszont a kisugárzás és a viselkedése irtó cuki volt. Szexben az egyik legnagyobb élmény volt. Viszont ápolt és jól öltözött volt.

A kérdezőnek. Ha kicsit csúnyább vagy nem veled egy kategória az nem baj, attól még lehet nagyon jó. Ha ápolatlan még ha jobb is nálad felejtsd el.

2020. szept. 19. 12:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Aki piásan dugott már alkalmiban az könnyen beleszaladt abba, hogy hajnalban amikor józanodik (vagy másnap amikor kitisztul a feje) úgy látja mégsem olyan vonzó a partner. Nem azért mert többre tartod magad, hanem mert nem annyira csinos, vagy tetszik "egyben" minden. Ettől még az ember megteszi, megtette - ha felnőtt fejjel gondolkozik akkor úgy van vele, ezzel is csak több (egy élménnyel) több lett. Azért óvszert kötelező alkalmiban és ne akkor csináld amikor párkapcsolatod van.
2020. szept. 19. 12:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Néha engem kifejezetten felizgat egy egy csaj aki valami miatt "nem egy kategória" velem. Esetleg nem a legszebb az arca (párkapcsolatban ez nem számítana nekem) , de ha valami megfog benne (vonások, arányosság vagy bármi pl egy sportos has, vagy egy nagyon kerek fenék ) akkor ezerszer izgatóbb is tud lenni mint egy "normális" csaj.
2020. szept. 19. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!