Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Imádok bennük lenni. De...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Imádok bennük lenni. De közben nem szeretem a vad szexet..... Hogy mondjam el a csajoknak?

Figyelt kérdés

Férfiként, imádok "belemerülni" a csajba, és csak benne tartani.

Nem szexelünk hevesen, semmi, egyszerűen csak becsúsztatom és ott tartom, közben meg mást csinálunk. Közben végig nagyon merev, érzékeny. Imádom azt az érzést.

Nekem ez hihetetlenül érzéki élmény. Sokkal jobban szeretem mint egy gyors menetet.

Ezt hogy lehetne jól előadni a csajoknak??? Mert amikor elmesélem nekik, furcsán néznek rám. Vagy van hogy nem is értik.

2020. szept. 19. 10:15
 1/10 anonim ***** válasza:
12%
Sehogy, keres egy guminot erre L
2020. szept. 19. 10:18
 2/10 anonim ***** válasza:
27%
Te egy 14 éves hoki király vagy. Életedben nem dugtal meg.
2020. szept. 19. 10:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Tehát semmit nem csinálni csak bent tartod és fekszetek és ennyi?
2020. szept. 19. 10:32
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
bemelegítésnek az elején pár percig még izgató is lenne várni hogy mikor dugnak meg rendesen, de így hogy csak ez lenne az nem tetszik :)
2020. szept. 19. 10:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Kis ideig még jó is lehet, közben mondjuk csókolgasd, csókolózz vele. Ne mondd el előre.
2020. szept. 19. 10:55
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Én bírnám ezt. Persze nem robotszerűen hogy este 8tol 8.10ig ez a napi rutin.

De pl este egy film nézés közben simán, kis csókok, közben csikósimi.

2020. szept. 19. 12:11
 7/10 anonim ***** válasza:
47%
Nagyon unalmasan hangzik, szerintem nem élvezném.
2020. szept. 19. 13:34
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez egyfajta szeretkezési stílus, Karezzának hívják. Amikor nagyon ráértük, mi is kipróbáltuk, hatalmasat lehet alakítani benne. Feltétele, hogy nagyon ismerd a partered erogén zónáit, valamint azok megfelelő ritmusú és erősségű ingerlését.
2020. szept. 19. 14:15
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ennyire kiélezetten, de én nőként szeretem a lassú szexet (legalábbis az elején). Amikor csak apró mozdulatok vannak, közben egymás szemébe nézünk és szó szerint elmerülünk egymásban. Ez viszont csak olyannal megy, akivel komolyabb érzelmek vannak.
2020. szept. 19. 15:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez nagyon erotikus!
2020. nov. 22. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!