Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szoktatok kedveskedni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok kedveskedni a pasitolnak gyors kiveressel vagy szopassal?

Figyelt kérdés

Ha hazajon az egyetemrol sokszor van hogy latom faradt, es felviditom azzal hogy kiverem neki, vagy mikor leull akkor eleterdelek.

Latom azt, hogy mennyire jolesik neki, mennyire elvezi.

Azt mondta barcsak minden bnoje ilyem lett volna....

Masoknak ez mennyire gyakori?

2020. szept. 18. 21:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyetemista (lány) vagyok, de még senki nem nyalt ki ezért. :D
2020. szept. 19. 00:35
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd most jelentkeznek. :D
2020. szept. 19. 00:44
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Én igen szoktam, viszonylag sűrűn
2020. szept. 19. 06:37
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Nalunk is gyakori ez, hazajon es terdelek le ele es van amikor vegigiranyitvde hagyja magamtol is. Forditva is gyakori, azaz ha en vagyok faradtabb akkor kinyal.
2020. szept. 19. 08:04
 15/19 A kérdező kommentje:

Igen, azt nem tettem hozzá, hogy azét forditva is van, hogy ha én vagyok hulla, akkor felrak az ágyra és elintéz :)

akár nyalással, akár egy gyors szexxel. :)

2020. szept. 19. 09:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Én szeretném, más nem nagyon.....
2020. szept. 19. 11:14
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Hát, mi már az idősebb, harmincas korosztályba tartozunk, szóval az egyetemen már rég túl vagyunk mindketten, és dolgozunk teljes állásban. Ettől függetlenül ilyen nálunk is van, hogy amikor hazajön este fáradtan a munkából, letérdelek elé, és így segítek neki ellazulni... :) Meg igen, a fordítottjára is akad példa, amikor ő kap el engem hátulról. Bár annak általában dugás a vége. :)
2020. szept. 19. 12:26
 18/19 anonim ***** válasza:

Én szívesen adnám is, ha nem kapok, akkor is!

Sajnos sem így, sem úgy, nincs rá igény....

2020. szept. 19. 13:10
 19/19 anonim ***** válasza:
50%
Gyakran. Egyszerűbb, mint szexelni. Annyira azt nem élvezem. Viszont a bárcsak minden barátnője ilyen lett volna, az elég paraszt duma :D
2020. szept. 19. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!