Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a pszichológusok (nők) jók az ágyban?
Megismertem egyet: intelligens, művelt, jó a humora, emellett dögös is, pedig már nem fiatal, és gyereke is van. Egyfolytában róla fantáziálok, szerintem én is bejövök neki, de nem vesz túl komolyan... pedig egyedülálló és tudtommal nincs kapcsolata.
Haverként ismertem meg, nem járok hozzá páciensként amúgy.
Ti ismertek pszichológusokat "közelebbről"? Minddel ennyire könnyű egy hullámhosszra kerülni (ez a szakmájuk is), vagy ez inkább nekem szólt, tehát érdemes lenne nem csak poén szinten flörtölni is vele?
En pszichologiat tanulok, ne kepzelj bele sokat
Azt tanulta hogyan jojjon ki jol az emberekkel hogy megnyiljanak neki.
Bocs, de nem passzol a sorrend... ne azon agyalj hogy milyen az ágyban hanem először próbálj már meg vele valameddig eljutni. Ha nem vesz komolyan akkor nehéz lesz. Tanács: intellektuális síkon közelítsd meg, bár ettől még a vesédbe fog látni.
Ja egyébként volt pszichológus hölggyel esetem (nem terap volt, más területen dolgozott) speciel ő egy tüzes vadmacska volt, de nem azért mert ezt tanulta, hanem mert "alapból" ilyen volt a személyisége.
Nem a szakmájától lesz valaki jó az ágyban, ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy a mozdonyvezető nőknek milyen a franciája.
Valóban hülyén hangzik az általánosítás, mintha az összes pszichológus egyforma volna, pedig nyilván nem így van, én is tudom. Amiatt általánosítottam mégis, mert azt gondolom, hogy bizonyos vonásokkal rendelkező emberek választanak egy bizonyos pályát, mert az áll hozzájuk közelebb. Pl. a könyvelők precízek, logikusak, jól számolnak, stb., a pszichológusok érzékenyek, nyitottak, stb. - ami a szexben nem hátrány...
Köszi az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!