Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy egy napot kijelöltetek a párotokkal, hogy egész nap szexelni fogtok ? Mi lett az eredénye ? Meddig bírtátok ? Ki bírta jobban ?
Ezek a dolgok jobbak, ha spontán jönnek.
Egyik expasimmal időnként csináltunk olyat, hogy ébredés után szexeltünk, majd kis pihi, és folyt.köv. Aznap délután 3ig ágyban voltunk és legalább 10 menetet lenyomtunk
igen volt 1 ilyen nap még az első exemnél, tudod mi volt? :D
több, mint 7x szexeltünk (addig számoltam), direkt nem mentem el, hogy bírjam, alapból a hosszabb meneteket szeretem, ott volt vegyesen 10-20 perces is és kb 1 órás is, szóval bedobtam magamat
az exem fadarab volt csak feküdt, estére baromira lefárasztott és már nem tudtam folytatni
az exemnek az egészből annyi maradt meg, hogy este már fáradt voltam, többször felhozta ezt a dolgot, hogy "csak ennyit bírtam", szóval ennyire éri meg egyesekért bedobni magunkat :D
Igen, volt, még gimiben, 18 évesen. Akkor ugyebár ritkán lehettünk hosszabb ideig együtt, így előre "ki kellett jelölni" a napot (vagy az éjszakát). Nagyon jó volt, mert nagyon szerettük és kívántuk egymást. Olyan 6 órát tartott, a fiú bírta jobban, én az idő felében félájult voltam. :3
L
egyik exemmel volt 6x egy nap egyik hetvegen imadom azt a csajt meg mindig joba vagyunk es szoktunk beszelni a szexualis elmenyeinkrol egymasnak meg mindig nagyon jo elmenyeim voltak vele
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!