Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek volt már, hogy egész nap tudtatok volna maszturbálni?
Figyelt kérdés
Ez most lehet, hogy hülyén hangzik, de szinte egész nap tudnám csinálni, lehet, hogy csak azért van, mert az ovulációm környékén vagyok, de azért akkor is durva. Tényleg nem csak figyelem felhívásképp mondom, csak, hogy más lánynál is van-e ez. Nekem eddig nem volt az utóbbi pár hónapban lett ez, sokszor segít abban, ha ideges vagyok és egyfajta idegesség levezetésnek is használom. 20/N2020. aug. 10. 16:56
2/6 anonim válasza:
Általában másnaposan úgy érzem, hogy 1 gyilkos bálnát is ki tudnék elégíteni.
De 1 átlag napon is rengeteget gondolok a szexre, és ha épp nincs partner, akkor marad a marok. 👌🤭
F
3/6 anonim válasza:
Igen. De általában csak egyszer a nap végén élvezek el ilyenkor
5/6 anonim válasza:
Van hogy 2 napig csinálom persze szünetekkel...
6/6 anonim válasza:
Ha nincs egyéb elfoglaltságom, csak akkor. 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!