Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első anális szexnél mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első anális szexnél mire érdemes figyelni?

Figyelt kérdés
A segítségeteket kérném, párommal szeretnénk kipróbálni az anális szexet, mindketten kíváncsian várjuk. Én vagyok a nő, és hát vannak bizonyos félelmeim, leginkább az, hogy hogyan tudnám magam olyan szinten "megtisztítani", hogy a párom semmilyen "maradvánnyal" ne találkozzon odabent? Ez az egyetlen gátlásom ezzel kapcsolatban, ez viszont elég erős, nem tudom, hogyan tudnám leküzdeni. Csak a beöntés jöhet szóba, vagy van más módszer esetleg? Illetve bármilyen tanácsot szívesen fogadok tapasztaltaktól, hogy mire érdemes figyelni a higiénián, és a síkosítón kívül :)
2020. szept. 17. 13:57
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Rendben van ez, ahogy írod, de első alkalommal nem kell tövig, félóráig dugatni a fenekét, pont elég ahogy a 9. hozzászólásban írtam.

2020. okt. 29. 15:15
 12/17 anonim ***** válasza:
11# noha igen de a legtöbb embernél azért nincs baleset meg össze kenve a farok mert az anális szex kimerül 5-8 percben. De ha netán elhúzódik a dolog mondjuk egy fél óra háromnegyed akkor tud kellemetlen lenni ha nincs kimosva az ember. Akkor azért tud kijönni bélsár. Persze ha erre elő van készülve akkor nem. Nálunk van zuhanyos anal mosó amivel van hogy húsz perc után is tud kijönni cucc.
2020. okt. 29. 15:19
 13/17 anonim ***** válasza:
Már megtörtént? Beszámoló?
2020. okt. 30. 01:22
 14/17 A kérdező kommentje:
Még nem történt meg, egyelőre "ismerkedtünk" még csak a területtel, ujjal kényeztetve. Sajnos ritkábban is tudtunk találkozni, ezért még nem tudtuk összehozni, de már nagyon várjuk mindketten :)
2020. okt. 30. 09:34
 15/17 A kérdező kommentje:
Pozitívan tudok beszámolni :) Végül vettem intim zuhanyt, amit análisan is lehet alkalmazni, alaposan kitisztítottam mindent, sok síkosítót használtunk, az ő öröme, lelkesedése engem is fel tudott izgatni, és közben rám is figyelt, hogy nekem is jó legyen, így azt mondhatom, tökéletes első élmény volt :)
2020. nov. 6. 10:16
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
na helyes akkor most az én kemény kukimmal próbáld ki és akkor nem csak eljátszani kell h élvezed
2020. nov. 6. 10:36
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdezőnek: hogy élveztél el végül?
2020. nov. 6. 12:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!