Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Első anális szexnél mire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első anális szexnél mire érdemes figyelni?

Figyelt kérdés
A segítségeteket kérném, párommal szeretnénk kipróbálni az anális szexet, mindketten kíváncsian várjuk. Én vagyok a nő, és hát vannak bizonyos félelmeim, leginkább az, hogy hogyan tudnám magam olyan szinten "megtisztítani", hogy a párom semmilyen "maradvánnyal" ne találkozzon odabent? Ez az egyetlen gátlásom ezzel kapcsolatban, ez viszont elég erős, nem tudom, hogyan tudnám leküzdeni. Csak a beöntés jöhet szóba, vagy van más módszer esetleg? Illetve bármilyen tanácsot szívesen fogadok tapasztaltaktól, hogy mire érdemes figyelni a higiénián, és a síkosítón kívül :)
2020. szept. 17. 13:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
74%
paromnal sosem volt beontes es sosem lettem olyan. F
2020. szept. 17. 14:00
 2/17 anonim ***** válasza:
96%
Az elő játékra és a síkosságra meg a fokozatosságra
2020. szept. 17. 14:08
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Az első anál valószínűleg kellemetlen lesz, főleg ha a pasid is tapasztalatlan benne. Én azt javaslom, hogy előtte nyalja ki a popsid és akkor dugjon meg, amikor már könyörögsz érte. Ha nem érzed, hogy a segged fel lenne izgulva és nem vágysz arra az érzésre, hogy tegye már be, akkor esélyes hogy fájdalmas első élmény lesz. Még azt javaslom, hogy miközben tolja befelé, használj csiklóvibrátort, mert a 2 érzés egyszerre fenomenális tud lenni :)
2020. szept. 17. 14:14
 4/17 anonim ***** válasza:
16%
előbb próbáld ki velem nekem kicsi a farkam és felkészítelek a párod hatalmas anakondájára.
2020. szept. 17. 14:22
 5/17 anonim ***** válasza:
52%
Ha nem érzed hogy kakilni kell, akkor nem lesz odabent semmi. A veszélyeit gondolom ő is ismeri, így ha végül mégis nyoma lesz, akkor csak lesz annyira diszkrét, hogy nem nagy pofával fogja hirdetni, hanem csak egyszerűen mehtörli, megmossa.
2020. szept. 21. 09:46
 6/17 anonim ***** válasza:
33%
A legfontosabb amire fontos odfigyelni: hogy a szerszám ne a popsiba, hanem a punciba menjen! Ha erre figyeltek, akkor minden rendben lesz!
2020. szept. 21. 12:03
 7/17 anonim ***** válasza:
25%

Vékony, de erős vízsugárral mosd ki! Aztán ujjazd egy majd két ujjal. És dugj fel valami közepesen vastagat. Attól kitágul majd mosd ki újra. Aztán már tiszta lesz.

Nagy wc után most ki alaposan. És akkor nem zavar be a következő adag.

2020. szept. 22. 13:33
 8/17 anonim ***** válasza:
34%
ne mossál ki semmit hagyjuk már gumit huzzennyi
2020. szept. 22. 13:53
 9/17 anonim ***** válasza:
69%

Én már egy jó pár csajt szex közben rábeszéltem egy kis anál próbára, elmondtam nekik, hogy először kinyalom a feneküket, és utána bedugom a farkam 3-4cm-re, és finoman 4-5 másodpercig csináljuk, de csak 3-4 cm mélyen.

Így még soha egyik lánnyal sem lett semmi látható nyoma az análnak, pedig nem készülte rá előre.

Szóval, ha első akkor érdemes így csinálni, így nem kell akkora előkészület, elég egy sima mosakodás, kicsit az ujjaddal kimosod és akkor ez megfelelő lesz.

2020. okt. 29. 14:05
 10/17 anonim ***** válasza:
A be öntés a legjobb tisztítási módszer. Mivel mi sokat gyakoroljuk ezt a dolgot így az eddigi tapasztalat ezt mutatja. Előtte már 2-3 órával mi erre készülünk. Mossuk ki, nagy WC, előre sikositas, és tágítás. A mosás érdemes langyos sós vízzel tenni mivel ez nem szívódik fel így könnyebb a mosás. Ezt többször érdemes szünetekkel megismételni. Az első nem biztos hogy remek lesz de nek is szabad és kell elsőre feladni. Nagy örömet tud okozni. És sikosito legyen dogivel. Ha lehet szilikonos. Mert a víz bázisú hamar veszti a hatását. Nem kell és szabad vele spórolni.
2020. okt. 29. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!