Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet zavaro, ha egy lany tul...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet zavaro, ha egy lany tul sokszor nez titeket (bamul?) ?

Figyelt kérdés
2020. szept. 17. 09:15
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Tegyuk fel jol nez ki a lany.
2020. szept. 17. 09:15
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem ugy ertem hogy folyamatosan 10 percig, hanem amikor talalkoztok sokat nez titeket
2020. szept. 17. 09:19
 3/12 anonim ***** válasza:
ismerős vagy idegen?
2020. szept. 17. 09:21
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha jó csaj vagy, semmi baj nincs ezzel.

Gondolom ki vagy éhezve rendesen:)

2020. szept. 17. 09:21
 5/12 A kérdező kommentje:
Ismeros
2020. szept. 17. 09:25
 6/12 anonim ***** válasza:
Szia, pultos srác vagyok egy vendéglőben, gyakori eset, ha betévedt egy lány és bámult, olyankor mindig azt hittem, hogy van rajtam valami fura, aztán mindig nézegettem magam a tükörben, aztán amikor összejöttem egy csajjal, aki szintén sokat bámult magyarázta el, hogy valójában bejövök nekik, ami tök fura volt hallani, azóta nem csinálok belőle ügyet, ha néz rámosolygok kedvesen aztán ennyi, ha van barátnőm :) ha nincs akkor lehet meghívom egy kávéra aztán beszélgetünk...
2020. szept. 17. 09:25
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

attól függ milyen a csaj

a kattant fajta, vagy az aranyos :D meg bejön e stb

2020. szept. 17. 09:38
 8/12 anonim ***** válasza:

Valahogy nem tudom elképzelni a dolgot.

Sokat néz? Azért van szeme, hogy nézzen. Főleg ha ismeritek egymást, és beszélgettek, úgy illik, hogy beszélgetés közben egymást nézik (ha nem is folyamatosan...) a felek.

2020. szept. 17. 09:42
 9/12 anonim ***** válasza:
Velem éppen tegnap este a 7 buszon fordult elő. Jó csaj volt, már éppen tervezgetni kezdtem a jövőnket-kis családi házat szeretnék sok gyerekkel- mikor a mellettem álló pasas szolt, hogy egy ronda, nagy kerti poloska van a hajamban.
2020. szept. 17. 09:52
 10/12 anonim ***** válasza:
Én meztelenül is nézegetném, érezném őt. 🙂 32F
2020. szept. 17. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!