Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne zavaró számodra, ha a párod nagyon sokszor szeretné fogni a kezed?
Figyelt kérdés
Filmezés és alvás közben is akár.2018. aug. 26. 11:27
2/8 anonim válasza:
Nagyon! Én kifejetezzen utálom, ha így korlátoznak!
31N
3/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavaró, én bírnám.
4/8 anonim válasza:
Én alvás közben sűrűn forgolódok, úgyhogy hamar leszokna arról, hogy a kezemet fogja közben.
5/8 anonim válasza:
Igen, zavarna. Nem bírom elviselni, ha csak így random fogják a kezem hosszabb ideig, mert ilyen "le vagyok láncolva", "meg van kötve a kezem", "nem tudok mozogni" érzésem van. Nekem borzasztó kényelmetlen. Lehetséges, hogy amúgy semmit nem akarok csinálni és csak ott lenne a kezem a lábamon vagy mellettem, de akkor sem. Nem szeretem. Ha csak úgy megfogja, megszorítja, megsimogatja stb. és elengedi, akkor az rendben van, de ne tartogassa.
6/8 anonim válasza:
Mindenhova kézenfogva megyünk, filmezés közben sem zavarna. Alvás közben viszont nagyon.
7/8 anonim válasza:
Engem zavarna, zavar is. Már gyerekkoromban is utáltam ha fogták a kezem, vagy belém karoltak. De nem vagyunk egyformák. Sokan kifejezetten igénylik a folyamatos fizikai kontaktust.
8/8 anonim válasza:
Régebben nem szerettem ha mindig fogják a kezem, de most a párommal észre se vesszük és belekerül a kezem az övébe. Filmnézés közben néha mind a két kezem a párom kezében köt ki, végén veszem észre :) Még ha épp nem is vagyunk annyira romantikus hangulatban, mert épp kötekszik velem, de a kezünk az megfogódik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!