Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért választja a férjem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért választja a férjem helyettem a maszturbálást?

Figyelt kérdés

2 és fél éve vagyunk csak együtt, jellemzően az igényem nekem nagyobb, most is vártam haza pár nap után, gondoltam együtt leszünk. Nem kezdeményezett még 2 napig, nyilván megoldotta magának, mert azt tudom, hogy olyan 4 naponta van rá igénye.

Tehát hazajött és az volt neki az első, hogy kiverje (csak akkor volt lehetősége), és én csak 2 napra rá kerültem volna sorra.

Baromi rosszul esik. Én is ki tudtam volna elégíteni magam, de én rá vártam. :(

2020. szept. 15. 17:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Kiábrándító, hogy ott vagy te, a felesége, "szerelme", akit elvileg szeret, igényled a több együttlétet mégis inkább zsebkendőbe intézi el magát. Nagyon hamar házasodtatok, szerintem már csak megszokásból van veled, szexuálisan kevésbé vágyik rád, másképp fontos lenne neki az orgazmusod. Mivel már megpróbáltál többször beszélni vele marad a beletörődés avagy szakítás, te döntésed, mivel neki a jelenlegi helyzet így tökéletes.
2020. szept. 20. 08:50
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
lssuk be hokizi jobb 2 perc és kész viszont nővel fiyelni kell amásikra is
2020. szept. 20. 12:10
 23/31 naphtha ***** válasza:
Elváráson nem alapulhat se a kapcsolat és ezzel együtt a szex sem. Ha esetleg úgy érzi a párod, hogy neked csak egy bizonyos forma célravezető, viszont ő nem feltétlenül csak ebben tud kiteljesedni, talán pont az ellentétét szeretné néha tapasztalni, elkedvtelenedhet. Ha erről van szó, érdeklődj afelől, hogy milyen típusú filmeket szeret. A közös maszti is tud izgalmas lenni, de nem tudom esetedben ez lenne-e a megoldás. Az is benne van, hogy idővel a szex megszokott, egyhangú tud lenni. Személy szerint én a spontaneitást nagyon élem. Pl. a konyhában, váratlanul kezdeményezve, vagy elmenni egy fürdőbe és az öltözőben, szabadban, erkélyen, lépcsőházban, de csináltam már nyitvatartás után, színházban a színpadon is :D stb. Engem ki tud égetni, a mindig csak ágyban szex. Lehet vad és érzéki, az ágy nekem egy idő után unalmas.
2020. szept. 20. 17:31
 24/31 anonim ***** válasza:

Nemértem az ilyen embereket

Hogy nem kívánhat egy nőt, max 4naponta

Szerintem nem egeszseges az ilyen ember

Bár igaz, fiatal vagyok (24) de szerintem + 10 15év múlva sem fog csökkenni a szexuális étvágyam arra a szintre h 4naponta kívánjam

2020. szept. 20. 21:43
 25/31 anonim ***** válasza:
57%
mondom hogy jobban szeretünk hokizni
2020. szept. 20. 21:50
 26/31 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem napjában többször kivánja és nem akarja ezt elmondani, inkább elintézi okosban a wc-n.
2020. szept. 21. 14:27
 27/31 anonim ***** válasza:
A maszturbálásnál nem kell figyelni másra, nem kell másra tekintettel lenni (legfeljebb a kezére, hogy görcsöt ne kapjon). Ilyen értelemben a maszturbálás és a partnerrel folytatott szex igazán nem ugyanabba a kategóriába tartoznak.
2020. szept. 27. 20:29
 28/31 A kérdező kommentje:
Nem ugyanaz a kategória, nincs is vele bajom, én is szoktam. De csak akkor, ha a közös nemi életünk kárára nem megy.
2020. szept. 27. 20:38
 29/31 anonim ***** válasza:

Hát én a leendő feleségemmel sokat fogok szexelni. Állítólag azok, akik még öreg korban is csinálják azok 7-8 évvel még többet élnek. (Ezt egy újság cikkben olvastam)

20F

2020. szept. 27. 21:00
 30/31 anonim ***** válasza:

Nem hinném, hogy veled van gond. Lehet, akár, hogy fáradt, akkor jobb lehet egy gyors maszti, mint egy rendes szex menet.

Beszélj vele, hogy számodra ez rossz érzés, hogy nem vagytok együtt elégszer. Esetleg kérj tanácsot szexuálpszichológustól.

2020. szept. 28. 14:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!