Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegyük fel egy nőnek több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegyük fel egy nőnek több partnere van egymás után (mondjuk lehet prosti) meddig bírja vagy mitől függ ez?

Figyelt kérdés
köszi tisztában vagyok vele hogy hülye kérdés de azé még is
2020. szept. 15. 17:36
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Egytől a végtelenig...
2020. szept. 15. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
64%
Nem a partnerek számától függ hanem a "teljesítményüktől". Az ötpercesekből elég sokat, de van aki egyedül úgy "kicsinálja" hogy egyből pihenő után piheg. Na prostinál pont nincs ilyen, ha csak kicsit is keményebben akarod tolni máris rádszól hogy lassabban - esze ágában sincs elhasználni a szuflát egyetlen kuncsaftra mikor ki kell bírnia a "műszak" végéig, meg másnap is, meg harmadnap is.
2020. szept. 15. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ismertem egy lányt aki utszéli szolgáltato volt. Bevallása szerint egy jobb napon dugásban megvolt neki 30 kuncsaft is.
2020. szept. 15. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
50%
Ot az, ami nem okoz karosodast.
2020. szept. 15. 20:32
 5/5 A kérdező kommentje:
oké de mondjuk nem dörzsöli ki vagy mit tudom én
2020. szept. 15. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!