Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idősebb férfinak csak akkor lehet aktív szexuális élete, ha nem a szüleivel lakik?
"Panelházban sem lehet kiabálni szex közben, mert meghallják a szomszéd lakók."
Azért valamennyire lehet, de ha a szomszéd szobában ott vannak a szülők akkor semennyire.
Egyébként az én barátnőmnek is elvárás volt, hogy ne a szülőkkel lakjon a pasi. Mindketten elmúltunk 40 így ez érthető is, de elmondása szerint mégis sok szülőkkel lakó pasiba futott bele a társkeresőn.
Egzisztencia 0 = szex 0.
Én sem mennék fel mamahotelben élő pasihoz (nem véletlen írtam pasit és nem férfit).
Ha nekem 40 évesen van egzisztenciám, akkor legyen neki is.
Nem kell jönni a lehetetlen dumával, nem akarásnak nyőgés a vége.
15 éves korom óta dolgozom, mély szegénységből származom, és semmit sem örököltem!
Rengeteget dolgoztam iskola mellett, és volt amikor egyszerre több lakáskasszát fizettem, hogy jussak valamire!
Még a mai fiatalokat csak csak megérteném (bár azért nekik is van megoldás), de a 70-80-90-es években még aránylag ha nehezen is azért meg lehetett oldani a lakás vásárlást.
Szóval egy életképtelen pasi nekem nem kéne még szexre sem!
Nincs is annál libidórombolóbb, minthogy egy férfi még az anyukája szoknyája alatt lakik.
Minimum egy albérlet, könyörgöm...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!