Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban 10 év korkülönbségnél már eltorzult szexualitásról beszélünk? Ha vonzodom a idősebb pasikhoz akkor torzult a szexualitásom?
Ha 18 éves lány létemre kívánom a 50-60 éves pasikat akkor az már torzult szexualitásnak számít?
Egyébként valóban kívánom a idős pasikat ,de sosem beszéltem erről senkinek nyilvánosan mert félek hogy elítélnek miatta és mindig azt mondják hogy a magam egykorú legényekkel kezdjek.
Szerintetek extrém korkülönbség 10-20 év az torzult szexualitásnak számít vagy teljesen normális?
Ez a gondolat onnan is megfogant bennem hogy 2 éve egy fiatal srác orálisan elégített ki egy utcán alvó idősurat és a műsorvezető a híradóban úgy mondták be hogy a pszichológus szerint a srácnak teljesen eltorzult a szexualitása , és szerintem ezt nem arra értette hogy meleg hanem mert egy idős koszos úrt elégített ki orálisan.
Nem hiszem
Nekem edig a legjobb szexuális élményt egy 33 egy 37 és egy 43 éves férfi adta
26 éves vagyok
Nem érzem torznak a szexualitásom
De amúgy A a 18 +20 az még mindig nem 50 se nem 60 van
Szóval nem mind1 hogy 10-20 evvel idősebb érdekel vagy 30-42 évvel idősebb
Párkapcsolat szempontjából 10 év is már cinkes. Mire oda jutnál, hogy fészekrakás, a pasid már nyugdíjas lesz. Gyereket egyedül nevelnéd. Na persze ilyen nem fog történni, mert 50+-os pasik nem hülyék, csak szexpartnerként fognak kezelni és többet nem adnak neked.
Ha csak szexet akarsz, akkor menjél fel egy ilyen társkeresőre, egy nap alatt ha nem kapsz 25 ajánlatot 50+ -os pasiktól, akkor egyet sem.
10 év korkülönbség egyáltalán nem eltorzult, sőt még több sem. Ismerek olyan párt ahol 24 év a korkülönbség - két közös gyerekük van, nagyon jól megvannak már közel 20 éve (bár a lány apja nem járt örömtáncot amikor megtudta, de megbékélt vele és azóta jóban van a vőjével - aki kb. vele egy idős).
A te életed, a te szexualitásod, a te vágyaid. Az eltorzult szexualitás nem ez (ne akard tudni, hogy mi az).
8# tudom nagyon jól tudom hogy mik mennek a társkeresőkön perverz aberáltaktól kapok 1000 üzenetet 1 óra alatt fiataloktól idősektől , viszont én nem egyszeri dologra akarok idős pasit úgyhogy nem is ismerem hanem párkapcsolatban és úgy kielégíteném testi vágyaimat iránta őszintén mesélnék mennyire kívánom a idősebb érett férfiakat.
De sajnos aki komolyabb idősebb pasas annak nem kellek mert az inkább a vele egykorú nővel kezd a perverzeknek meg csak egyszeri alkalomra kellenék de nekük azt javaslom menjenek prostituálthoz ha csak szórakozni akarnak ne sajnálják a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!