Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beszélek valakivel neten honnan tudhatom biztosra hogy nő?
telefonálás, webcam, ha nem akkor valszeg kamu lehet :)
rolam is hitték már néhányan tévesen azt, hogy pasi vagyok, csak mert nagyon szeretem a szexet és nem félek írkálni róla, de amikor felhívtak meggyőződtek róla, hogy mekkora balekok voltak ;)
2!
Nekem nemrég írt valaki. Ismerkedi, de inkább csak szexelni akart. Egy "zavarja-e a férfiakat..." kérdés után, tehát egyértelmű volt a válaszom alapján, hogy férfi vagyok. Csodálkoztam is, hogy ennyi alapján rám kattant egy nő. Még az sem zavarta, hogy már nem vagyok a 20-as éveimben. Aztán rájöttem, hogy nőnek néztek, én pedig bepróbálkozót gondoltam annak. Valószínűleg mindenkinél bepróbálkozott, aki reagált a témára. :)
Rövidebben: nem lehet tudni.
Mondom: telefonon kell vele beszélni. Ha nem adja meg a számát,majd te megadod a tiédet, azt felhív rejtett számmal. Amelyik nőben nincs ennyi gerinc, az találkozni sem fog, szóval nem baj ha emiatt ejted a témát.
Másik: kérsz tőle képeket. Aztán egyszer kérsz egy olyant, amin Te mondod meg mi legyen rajta. Nem, nem a cicije, hanem pl a keze, vagy az egyik képen lévő ruhát(amiben amugy is fotózkodott és elküldte már) tartsa maga elé a tükörben , h lásd; ugyan az a személy csinálta a speciális képet is.
A sok homoincel így kihullik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!