Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha beszélek valakivel neten...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha beszélek valakivel neten honnan tudhatom biztosra hogy nő?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk itt beszélünk de nem.akar átmenni máshova.

2020. szept. 14. 20:23
 1/9 A kérdező kommentje:
Lehet hogy egy homokos, most jut eszembe.
2020. szept. 14. 20:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt sajnos nem lehet tudni szerintem. Rólam mindig azt hiszik, hogy pasi vagyok, hiába mondom, hogy nem... :D Persze megértem, mert nem lehet mindenkiben megbízni.
2020. szept. 14. 20:27
 3/9 anonim ***** válasza:
14%
Elkéred a telefonszámát. Felhívod.
2020. szept. 14. 20:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

telefonálás, webcam, ha nem akkor valszeg kamu lehet :)

rolam is hitték már néhányan tévesen azt, hogy pasi vagyok, csak mert nagyon szeretem a szexet és nem félek írkálni róla, de amikor felhívtak meggyőződtek róla, hogy mekkora balekok voltak ;)

2020. szept. 14. 20:42
 5/9 anonim ***** válasza:
40%
Itt az esetek 80%-ban férfi van a "vonal" végén, csak sokan nőként titulálják magukat.
2020. szept. 14. 20:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Telefon, vagy webcam - azaz olyan kapcsolat ahol élőben látod, hallod, avagy "megérzés" (ha van elég rutinod). Mondjuk tel.szám amúgy is hasznos ha találkozni akarsz vele nem csak tereferélni. Ha csak chatizélni vagy képcserélni akkor biz' tényleg előfordulhat hogy más van a "vonal végén".
2020. szept. 14. 21:28
 7/9 anonim ***** válasza:
Viszont az az érdekes, hogy a nők szerencsére nem nagyon szoktak így viszont "szórakozni" itt, és vállalják, hogy valóban nők.
2020. szept. 14. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:

2!

Nekem nemrég írt valaki. Ismerkedi, de inkább csak szexelni akart. Egy "zavarja-e a férfiakat..." kérdés után, tehát egyértelmű volt a válaszom alapján, hogy férfi vagyok. Csodálkoztam is, hogy ennyi alapján rám kattant egy nő. Még az sem zavarta, hogy már nem vagyok a 20-as éveimben. Aztán rájöttem, hogy nőnek néztek, én pedig bepróbálkozót gondoltam annak. Valószínűleg mindenkinél bepróbálkozott, aki reagált a témára. :)

Rövidebben: nem lehet tudni.

2020. szept. 15. 04:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Mondom: telefonon kell vele beszélni. Ha nem adja meg a számát,majd te megadod a tiédet, azt felhív rejtett számmal. Amelyik nőben nincs ennyi gerinc, az találkozni sem fog, szóval nem baj ha emiatt ejted a témát.

Másik: kérsz tőle képeket. Aztán egyszer kérsz egy olyant, amin Te mondod meg mi legyen rajta. Nem, nem a cicije, hanem pl a keze, vagy az egyik képen lévő ruhát(amiben amugy is fotózkodott és elküldte már) tartsa maga elé a tükörben , h lásd; ugyan az a személy csinálta a speciális képet is.

A sok homoincel így kihullik

2020. szept. 16. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!