Ha zárkózott vagyok, és ha valakivel beszélek, főleg lány akkor kicsit zavarban vagyok. Így lehet barátnőm?
Ki fogod "nőni", ahogy egyre többet leszel nőkkel kapcsolatban, pl kolleginák munkában. :)
Én nőként voltam ilyen, attól képes voltam elpirulni, hogy rám nézett egy srác, ha meg beszélni is kellett, dadogtam, minden bajom volt. Akkor is, ha nem is tetszett nem is volt semmi olyan szitu, csak akármi miatt beszélni kellett egy férfival/fiúval.
Kb képtelen voltam elvonatkoztatni a nemüktől, nem tudtam rájuk emberként, "csak" férfiként nézni.
Sokáig nehezítette a dolgokat, nagyon későn lett párom emiatt (23 éves koromig még ismerkedni se nagyon ismerkedtem), és eleinte nagyon nehezítette a dolgokat a kapcsolatban is ez a fajta lányos zavar, de ahogy idősödtem, és a "való életben" egyre többet kerültem/ök kapcsolatba férfiakkal, ez szépen lassan mérséklődött. Nem mondom, hogy teljesen elmúlt, a férfi kollegákkal még mindig ritkán tudok kötetlenül beszélni, de már nem gázos meg cikis szitu. A párom is megtaláltam ezzel párhuzamosan. :)
Szóval ne add fel, és ne kerüld emiatt szándékosan a nőket, mert attól csak rosszabb lesz.
Ők is emberek... nekem elhiheted. :)
30N
Nem értem a kérdést. Ha nem ismerkedés miatt beszélsz egy csajjal akkor zavarban vagy. Ezek szerint ha ismerkedés miatt beszélsz velük akkor nem vagy zavarban? Akkor minek fosol hogy nem lesz csajod?
Vagy csak egyszerűen a kérdést sem sikerült értelmesen kiírnod?
"Ez de aranyos"
Hát k...ára de nem aranyos! Elég balf... így is, nem ilyen álszent válaszokra van szüksége! A többi válasz is kb. csak nyalja a seggét, de attól még ugyanolyan szerencsétlen marad!
Maradj zárkózott! Azzal mindenki jól jár.
7.
Nem lesz hangsúlyosabb sem hasznosabb a mondandód attól, hogy idegbetegen írsz és kipontozva káromkodsz. Menj, egyél egy snickerst, vagy dobj be egy sört, ha ideg vagy, mert ordít rólad a szánalmas viselkedés a való életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!