Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Szó se essék, nem szeretnék senkit megsérteni, de azt hiszem kicsit kíváncsi vagyok ezzel a dologgal kapcsolatban. Azt veszem észre, hogy ha a nők/lányok nem is a pénzre, de egyszerűen a jó megélhetésre, vagy a sikerre mennek rá. A pénzt most hagyjuk, az más téma. Boncolgassuk inkább a siker témát. Érdekes, hogy tegyük fel, én 3. lettem egy versenyen, Béla 2. Pisti 1. mindig arra mennek rá, az tetszik nekik a legjobban aki az első helyen van, mert ugye az a legmenőbb. Tegyük fel, legközelebbi futamon meg én fogok nyerni, és a többiek csak alattam végeznek. Akkor pedig én leszek a legmenőbb. Olyasmi érzésem van, hogy a lányoknak annyi a feladatuk, hogy rátelepedjenek, társuljanak arra, aki a legjobb. Csak ugye sose te vagy a legjobb, mindig lesz aki erősebb, okosabb, szebb, akármiben is, de jobb nálad. De mit is adnak ők cserébe? Ami a lábuk között van?
Mit gondoltok erről? 18/F
A gyermek nemzést egyelőre ne hozzuk fel. 15-20 éves lányok nem fognak szülni nagy valószínűséggel.
Akkor egyelőre ezek szerint nekik a vagizásra van szükség. Úgy választanak srácot, hogy az passzoljon hozzájuk, hogy más lányoknak el lehessen vele hencegni, mert ugye mindenki látja, hogy "nekem ilyen pasim van" értitek mire gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!