Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi a véleményetek erről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

Szó se essék, nem szeretnék senkit megsérteni, de azt hiszem kicsit kíváncsi vagyok ezzel a dologgal kapcsolatban. Azt veszem észre, hogy ha a nők/lányok nem is a pénzre, de egyszerűen a jó megélhetésre, vagy a sikerre mennek rá. A pénzt most hagyjuk, az más téma. Boncolgassuk inkább a siker témát. Érdekes, hogy tegyük fel, én 3. lettem egy versenyen, Béla 2. Pisti 1. mindig arra mennek rá, az tetszik nekik a legjobban aki az első helyen van, mert ugye az a legmenőbb. Tegyük fel, legközelebbi futamon meg én fogok nyerni, és a többiek csak alattam végeznek. Akkor pedig én leszek a legmenőbb. Olyasmi érzésem van, hogy a lányoknak annyi a feladatuk, hogy rátelepedjenek, társuljanak arra, aki a legjobb. Csak ugye sose te vagy a legjobb, mindig lesz aki erősebb, okosabb, szebb, akármiben is, de jobb nálad. De mit is adnak ők cserébe? Ami a lábuk között van?

Mit gondoltok erről? 18/F

2020. szept. 14. 16:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt általában azok szokták feltételezni, akik közel sem járnak az első helyezetthez.

Hidd el, nem csak ennyi a különbség 2 ember között. Aki a csúcson van, mindig többet fektet bele a dolgokba, ez a nőknek is tetszik egyértelműen. Míg mások csak sopánkodnak, "bezzeg ha én nyertem volna.."

2020. szept. 14. 16:49
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak arra mennek, aki a legjobb, de mindig van jobb, akkor logikusan senkinek nincs barátnője. Valahogy nem ezt látom a valóságban.
2020. szept. 14. 16:50
 3/15 anonim ***** válasza:
Azt gondoljuk, hogy rossz kategóriába tetted a kérdést.
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Jól látod a nők a "legmenőbb" pasikra hajtanak rá, de egy szimpla versenyen elért helyezésnél azért többet számít a kisugárzás, stílus, személyiség is. Párkapcsolatnál pedig a megbízhatóság, figyelmesség.

Mégsem csakis kizárólag az élsportolóknak, milliárdosoknak, olimpiai aranyérmeseknek van párjuk, ha nem az "egyszeri" embernek is. Ettől az úgymond lúzer típus nem túl férfias, az nehezen nedvesíti be a bugyit.

5/15 anonim ***** válasza:
Amíg csajok természetesnek veszik, hogy szüleik tartják el őket (egyetem végéig), addig nem az az igazán fontos nekik, hogy pasasuk pénzes legyen.
2020. szept. 14. 17:03
 6/15 A kérdező kommentje:

Szerintem a státuszra mennek. Hogy elkönyvelhessék maguknak is, hogy "NEKEM ilyen csávom van, aki ilyen erős, izmos, okos, ügyes, kedves, stb."

Ebben van tapasztalatom, mert én egyáltalán nem vagyok lúzer, ahogy valaki írta.

2020. szept. 14. 17:06
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézz meg egy random természetfilmet a National Geographic csatornán. Ez teljesen normális. A nőnek érdeke, hogy a legsikeresebb, legjobb génállományú hímnek szüljön utódokat. Nyilván azt fogja előnyben részesíteni, aki gazdagabb, sikeresebb, ügyesebb, okosabb, jobb mint a többi. Annál jobb eséllyel fognak jobb körülmények között felnőni az utódok és annál jobb eséllyel lesznek maguk az utódok is talpraesettek. Te ha nő lennél kivel akarnál családot alapítani? A sportos, sikeres üzletemberrel aki tudja mit akar és amit akar célt, el is éri, vagy a pipogya balfékkel?
2020. szept. 14. 17:34
 8/15 anonim ***** válasza:
#6 Ez amúgy köztudott már-már közhely, nehogy azt hidd, most feltaláltad a spanyolviaszt
2020. szept. 14. 17:35
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Hallottál már valamit rebesgetni az evolúcióról? A hímek egymás közötti vetélkedésének mindig az a győztese, aki fajtájának a legtöbb jegyét viseli magán. Az ilyen hímek utódai szinte biztos, hogy nem beteges, elfajzott korcsok lesznek, hanem életerős, a faj fenntartására alkalmas egyedek.

Az ember szereti fölülről, kívülállóként szemlélni az állatvilágot, és igyekszik elfelejteni, hogy csak az értelme különbözteti meg tőlük, egyebekben ugyanúgy vonatkoznak rá is az atavisztikus törvényszerűségek. A csajoknak sikeres hím kell, a sikeres férfiaknak pedig szép csaj. Ezen egyedek génkombinációja biztosítja legjobban a faj fennmaradását. Punktum.

2020. szept. 14. 18:00
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez attól is függ milyen emberek vesznek körül, nyilván azok között látod ezt. Azért vannak értelmesebb emberek is.

Mindazonáltal így 30 évesen azt kell mondjam hogy nem a menőség vagy a hatalmas vagyon számít a nőknél, de egy alap egzisztenciát elvárnak és nem tudom hibáztatni őket. Nyilván ha neked kéne szülni 2-3 gyereket, te is meggondolnád milyen körülmények közé születik.

Egyébként az egzisztencia csak egy a sok közül és az is inkább 25 fölött számít.

Gimiben még jó humorral, sporttal könnyű volt kompenzálni a csóróságomat, utána inkább az volt a gond hogy pénz híján nem volt lehetőségem bulizni. De mindig vannak lehetőségek, pl egy naivabb normális vidéki lány könnyen lehet nem akad fenn rajta ha nincs annyi pénzed, ha fiatal vagy akkor 5-10 évvel idősebbekre is vadászhatsz stb...

2020. szept. 14. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!