Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki szokta úgy kiverni, hogy amikor elélvezett, a saját spermáját eszi? Ha igen nehezen vettétek rá magatokat vagy esetleg jó volt? Ha nem akkor miért? Esetleg nehezen nyelhető vagy valami más miatt?
Heteró vagyok, bár nem kizárt hogy néha biszex stílusban lépek elő, például mikor olyan videót nézek, ahol a férfi farka valahogy szerintem szép, én is bekapnám, de ahányszor kiverem, a végén mindig meggondolom magamat, és inkább nem teszem. A kérdésre válaszoljatok lécci és ne szidással vagy egyéb sértéssel válaszoljatok.
Ha esetleg meleg az aki olvassa, az csak arról számoljon be, hogy ő neki milyen érzés amikor a szájában van a partnere farka.
Ha viszont esetleg nő/lány lennél, akkor arról beszéljen, hogy neki milyen volt a partnere farkát bekapni illetve amikor beleélveztek a szajaba, az milyen volt.
1. Sorban a heterókat kérdem, hogy ha csináljak milyen érzés.
Köszönöm előre a kérdésre válaszokat.
A negatív válaszokat kérlek indokkal írd meg, hátha okulok vagy akárki más aki olvassa a hozzászólásodat.
#10 lovagiasan viselkedtél XD Amúgy meg jó sztori.
#9 hát az nem jó
#8 nekem eleve nem spriccel szanaszét csak a hasamra, de amikor 1.nek csináltad, akkor hogy tudtál tovább menni? Mi volt furi? Nekem nem furcsaságot, hanem inkább döntésképtelenséget okozott, amikor az arcomra élveztem. Elvetettem az ötletet miután elélveztem és 4-5 papirzsepivel sikerült letisztítani magamról. És hát ismerjük a spermát milyen gyorsan szárad.
#7 kemény!
#6 úgy legyen ahogy mondod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!