Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki szokta úgy kiverni, hogy amikor elélvezett, a saját spermáját eszi? Ha igen nehezen vettétek rá magatokat vagy esetleg jó volt? Ha nem akkor miért? Esetleg nehezen nyelhető vagy valami más miatt?
Heteró vagyok, bár nem kizárt hogy néha biszex stílusban lépek elő, például mikor olyan videót nézek, ahol a férfi farka valahogy szerintem szép, én is bekapnám, de ahányszor kiverem, a végén mindig meggondolom magamat, és inkább nem teszem. A kérdésre válaszoljatok lécci és ne szidással vagy egyéb sértéssel válaszoljatok.
Ha esetleg meleg az aki olvassa, az csak arról számoljon be, hogy ő neki milyen érzés amikor a szájában van a partnere farka.
Ha viszont esetleg nő/lány lennél, akkor arról beszéljen, hogy neki milyen volt a partnere farkát bekapni illetve amikor beleélveztek a szajaba, az milyen volt.
1. Sorban a heterókat kérdem, hogy ha csináljak milyen érzés.
Köszönöm előre a kérdésre válaszokat.
A negatív válaszokat kérlek indokkal írd meg, hátha okulok vagy akárki más aki olvassa a hozzászólásodat.
Élvezés után nekem is azonnal elszáll az inger, hogy lenyaljam a kezemről, pedig hányszor elképzeltem már... A megoldás, hogy a saját szádba élvezel, gyertyaállásban a legegyszerűbb, így rá tudsz élvezni az arcodra, szádba, különleges érzés. Ha kicsit több időm van, néha szoktam így csinálni.
Én nem hiszen, hogy leszopnék egy másik pasit, max közös hokiban lennék benne, vagy maradnék aktív szerepben. Sokan írnak passzívok, így kezdtem el rajta gondolkodni, hogy milyen lehet.
Mikor kiírom ezt a kérdést, mindig másnap letörlésén agyalok.(Nem ez volt az 1. hogy ezt kérdeztem vagy hasonlót) Szóval ha megint így lenne, akkor emiatt lehet, hogy törlöm a kérdést.
Látom vannak hozzám hasonlóak aminek örülök, mert már kezdtem aggódni, hogy csak nekem van ez, mert egy nővel szeretném leélni az életem gyerekekkel, nem pedig melegként.
Köszönöm a megmagyarázott válaszokat.
Múltkor egy lány rábeszélt chaten, hogy egyem meg a spermámat maszti végén. Kipróbáltam. Nem is volt olyan vészes, rosszabbra számítottam. Igaz, elélvezés után már nem volt sok kedvem megenni, de ha már megbeszéltük, megtettem.
Azt mondta, hogy őt izgatja orál szex után időnként visszaadni a pasinak a spermáját. Egyszer kipróbálnám azt is. Ha egy lánytól kapom vissza, úgy biztos izgalmasabb, mint maszti végén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!