Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátommal szexeltünk, én...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátommal szexeltünk, én kerültem felülre és azt vettem eszre,hogy egyre puhább lesz bennem és lankad le neki. Azt mondta elvezte. De akkor miért? Nekem teljesen elvette a kedvem. Igen, fel volt izgulva rlotte

Figyelt kérdés

#szex #Lelankadás #Velemvanabaj
2020. szept. 13. 00:37
 1/10 A kérdező kommentje:
Nem vagyok az. Fürödtem, képzeld el.
2020. szept. 13. 00:40
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Bármi oka lehet.

Lehet, hogy sokadik menet volt, vagy valami lelki okai vannak.

Ha ez többször is előfordul, akkor dumáljatok róla!

F

2020. szept. 13. 00:42
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos h lelki. Nekem is volt hasonló, mert legtöbbször nem éreztem h bent vagyok a nőben. Mozgott, de nem olyan erős volt az inger. Próbálj meg kicsit szorosabb lenni rajta, hátha az bejönne neki.
2020. szept. 13. 00:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem veled van a baj. Nekem is szokott ilyen lenni. Valahogy engem olyan helyen nyom, hogy elernyedek, vagy egyszerűen én szeretek irányítani... Nem tudom, de velem is így van.
2020. szept. 13. 05:56
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

ilyen van nekem is

lovaglo pózban elkezd puhulni,

pedig nem a nővel van a baj és velem sem

megoldás lehet ha a punciddal rászorítasz ha szoros az érzés megkeményedik megint

vagy folytassétok missziben

és a pasi intim tornázhat az erősíti az ilyesmi,

2020. szept. 13. 05:59
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem is volt màr nem egyszer lovagloban... felettem leirtàk az okokat. Ha ilyet tapasztalsz, ne ess kétségbe, mert az igen kellemetlen lessz a fiunak. Amugy is az lesz, segithetsz neki, ha spontàn vagy, mondjuk csussz előre, és lovagold meg az arcàt, vagy te kapd be neki, vagy csak bujj közel hozzà. Több példàt nem mondok, de a lényeg, hogy a ti érdeketegben ne fordulj el töle, ne hagyd faképnél. Még ha ahoz is lenne kedved
2020. szept. 13. 06:24
 7/10 DnPlymn ***** válasza:
100%

Lehet tele volt a húgyhólyag, csak nem akarta abbahagyni a mókát egy pisi miatt.

Esetleg úgy fájt valamije. 😀

Nálam ez a két szitu okozta eddig 😔

2020. szept. 13. 06:47
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

Csajként mondom, hogy régen velem is előfordult. De ezer féle módon lehet lovagolni, meg kell keresni, hogy hogy ad elég ingert a srácnak. Van, aki jobban szereti előre-hátra, van aki jobban szereti fel-le vagy ha körözöl a csípőddel, vagy ha lassan kifelecsúszol belőle és gyorsan be stb. Én azt tapasztaltam, hogy a legjobb, ha váltogatod, egyrészrőo nem fáradsz úgy el, másrészről folyamatosan más inger éri őket, ugye szopás közben is folyamatosan váltogatod a mozdulatokat, ez is ugyanolyan.

De nyugodtan kérd meg, hogy fogja meg a popsid vagy derekad és segítsen rá vagy adja meg az ütemet, ami neki jó, és akkor tartsd azt. Sok pasi akkor is szeret irányítani, amikor ő van alul, szóval néha tényleg csak annyi a dolgod, hogy vedd fel az ütemet..

Ha pedig érzed, hogy lankadna, próbálj mást csinálni vagy amit fent is írtak, kezdd el szopni vagy verni, játszani a farkával, mintha élveznéd a dolgot (mert nyilván élvezed is).

2020. szept. 13. 06:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs gond ezzel..valószínű az àtkoncentrálás az új pózra, vagy nyom6tad a heretájékot. Ez gyakran megeshet az elején. Néhány év után már nem történik ilyen.
2020. szept. 13. 08:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ritka ez nálunk férfiaknál, velem is megtörtént, és másoktól is hallottam. Az a helyzet, hogy alapvetően megvagyunk szokva hogy mi irányítunk nagyrészt. Aztán mikor a csaj veszi át az irányítást lovaglóban... Az egyszerre nagyon szexi (imádom ha egy szép lány meglovagol), de mégis valahogy nehéz teljesíteni. 24f
2020. szept. 13. 08:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!