Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire számít az hogy egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít az hogy egy férfi hány nővel volt?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatnál, férj jelöltnél mennyire számít az hogy hány nővel volt?

Én 27 éves vagyok, 1 kapcsolatom, és 3 kalandom volt. Ez még elfogadható?

2020. szept. 13. 00:25
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Igen, szerintem teljesen elfogadható. Nem számít, hogy ki hány nővel vagy férfival volt. Legalábbis egy intelligens embernek nem számít. Aki emiatt nem fogad el az jó eséllyel csak a komplexusai miatt teszi.
2020. szept. 13. 00:31
 2/3 anonim ***** válasza:
76%

Nálam inkább az számít, hogy volt-e egyáltalán hosszú kapcsolata, és ha igen, akkor miért ért véget, hogyan beszél róla. Hazudik-e ezekről a kérdésekről.

Mert amúgy tökre nem érdekel, hogy 5-10-20 nővel volt együtt. (Manapság egyáltalán nem nehéz sok nőt összeszedni, főleg egxetem alatt, egyik legjobb fiú barátom egy durva szakítás után felejteni akart és pár hét alatt vagy 12 nővel volt együtt. Utána megbánta az egészet, üresnek érezte magát, neki ez volt a feldolgozás. Nem ítéltem el őt sem.)

Viszont, ha ilyen sokkal volt együtt valaki, akkor egy ingyenes aids-szifilis tesztet azért szoktam kérni (max egy hét alatt megvan az eredmény), nem rosszból, csak nem szívesen kapnék el semmit, ha nem muszáj, és valószínűleg magának sem nézette meg, szóval neki is jó, ha tudja. Ha erre nem hajlandó, akkor bocsi, nem őt keresem.

A te számaid is tök okék. Szerintem nem ezen múlik.

2020. szept. 13. 06:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Férj jelöltnél ez nekem inkább kevés. Jó az ha több volt, mert akkor nem mellettem találja ki hogy nem élte ki magát, és a tapasztalat ügyesebbé is teszi.
2020. szept. 13. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!