Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tudom elfogadni a péniszem méretét, és
minden áron meg akarom növelni?
Keress fel pszichológust. Itt nem a farokméreteddel van gond, hanem a lelkivilágoddal.
2020. okt. 2. 23:26
22/34 A kérdező kommentje:
#21 Kifejtenéd bővebben hogy miért? Nem hinném hogy gond lenne a lelkivilágommal csak azért mert nem vagyok teljesen megelégedve egy testrészemmel.
Nekem is ekkora. Mondjuk vastag. Imádják a lányok, mert tudom használni. Egy normál mérettől felfelé nem az a pár cm számít, hanem hogy képes vagy e a csúcsra juttatni a lányt. Csak az érdekli a lányokat, hogy az adott partnerrel mennyi és milyen orgazmust képesek elérni. Ehhez nem kell BBC.
2020. okt. 3. 12:51
24/34 A kérdező kommentje:
#23 Igaz, de a vastagság számít a legjobban. Neked ilyen téren könnyebb a dolgod.
Egy lány valójában nem érzi annyira a különbséget, mint ahogy itt szeretik előadni. Hosszra szinte lényegtelen az a pár cm. Használni viszont kell tudni, anélkül a 20cm is élvezhetlen, és a nálad kisebb is lehet egy olyannal élvezetes, aki tudja használni. Amúgy is nagyon lányfüggő, vastagságra szintén. Egy nagyon szűk lány lehet hogy téged sem bírna, csak komoly előjáték után, de van olyan csaj, aki a 20+t is meg sem érzi.
2020. okt. 3. 14:49
26/34 A kérdező kommentje:
#25 Tudom hogy vannak kisebb, szűkebb hüvelyű nők is, de a 20 centist még a Godzilla is megérezné szerintem, már ha mellette kellően vastag is.
Hát elég kicsike nem is értem, hogy merted ki írni.
2020. okt. 3. 17:07
28/34 A kérdező kommentje:
#27 Annyira azért nem kicsi hogy anonym oldalon név nélkül ne merjem kiírni. ;)
Jelq szerintem kicsit javít rajta.Csinálni kell 1-2 hónapot minden nap.Utána pihenteted egy hetet.Megméred az egész előtt és utána.Ha ez hülyeség akkor nem nő.Ki kell próbálni.Le van írva a módsze meg van 1000 oldal és fórum.
2020. okt. 3. 20:52
Azt írod, hogy "nem vagyok teljesen megelégedve egy testrészemmel". Pedig kellene, mert tényleg teljesen rendben van a méreted.
Hasonló helyzetben vagy, mint mondjuk azok a nők, akik kívülről tökéletes testűek, de aztán mindenki megdöbbenésére kiderül, hogy ők nem voltak magukkal elégedettek. Egyszerűen ellentmondás van az objektív (és lényegében mindenki által egyöntetűen megerősített) pozitív valóság és az illető által észleltek kòzött.
Ezt tudod, úgy hívják, hogy "testképzavar": nyugodtan nézz utána neten. A lényeg, hogy a probléma kizárólag a fejedben létezik: ott az a (hamis) valóságérzékelés van, nem OK a farkad mérete, míg objektíven az. Ebben pedig pszichológus tud segíteni, hogy feloldja azokat a tudatalatti problémákat, amik ezt okozzák.
2020. okt. 3. 23:19
Kapcsolódó kérdések: